onsdag, augusti 1

Flyttdag

I Winamp, några gamla favoriter:

Kings of convenience - I don't know what i can save you from (Röyksopp remix)
Jewel - Who will save your soul
Kings of convenience - I'd rather dance with you than talk with you
Alanis Morissette - Right through you
Marc Bolan & T-rex - Get it on
Electric Light Orchestra - Mr.Blue sky
Roy Orbison - You got it

Man måste ju lyssna lite på sina gamla godingar också. Jag har en bredare musiksmak än vad man inbillar sig. Dessutom står det att bebisen i magen börjar känna igen olika ljud och olika musik redan nu, vid 20 veckor ska han kunna reagera på ljud. Jag ger honom alla bra ljud jag kan - han har ju en dancéur som mor, han ska få hörselskydd och få följa med och dansa när han är stor nog.
Jag kan bara säga en sak: Facebook! Facebook! Facebook! Skaffa det, det är genialiskt!
Idag kommer pappsen och hämtar flyttlasset, det bär av till den nya, fiina lägenheten, jag har längtat, den är stor, den är ljus, den är GIGANTISK, och sen IKEA, och jag ska köpa så fett snygga möbler att alla kommer dåna av avundsjuka. Det här är MIN DAG. MIN, MIN, MIN!

"Anything you want
you got it
baby"

Och Alanis har väl inte varit en storfavorit direkt, men jag minns fortfarande när en skolkamrat sjöng raderna på en skolavslutning förr i världen, raderna jag senare skulle komma att älska:

"Wait a minute man
You mispronounced my name
You didn't wait for all the information
Before you turned me away
Wait a minute sir
You kind of hurt my feelings
You see me as a sweet back-loaded puppet
And you've got a meal ticket taste
I see right through you
I know right through you
I feel right through you
I walk right through you
You took me for a joke
You took me for a child
You took a long hard look at my ass
And then played golf for a while
Your shake is like a fish
You pat me on the head
You took me out to wine dine 69 me
But didn't hear a damn word I said
Hello Mr. Man You didn't think I'd come back
You didn't think I'd show up with my army
And this ammunition on my back
Now that I'm Miss Thing
Now that I'm a zillionaire
You scan the credits for your name
And wonder why it's not there "

Underbart!

12 kommentarer:

F e j d a n sa...

*SAAAAAKNA UPPDATERING och tillstånd*

Loma sa...

Apropå dina återkommande inlägg med att kvinnor är falska hyndor som skall brännas på bål blajblajeri, kastar du inte sten(block) i glashus å det grövsta? Och ditt dravel om att "alla kvinnor ser dig som ett hot", har du inte tänkt på att OM det sker, beror det på att du ger störttydliga signaler på vad du "vill åt" och inte pga ditt platina? Du låtsades vara min "vän" och dravlade om att kvinnor som inte ställer upp för varandra, har en plats i helvetet blajblajsmörjasmörjeri. Ändå hånglade du i samtid med Per och försökte få honom att släppa till i hans säng en hel helg, samt påstod långt innan att det "klickat" mellan er hos Adrienne när jag var där tillsammans med Per? Min paranoia var verkligen befogad den där gången du skulle hem och hjälpa honom med hans dator och jag vet vad du var ute efter. Visste det väl egentligen hela tiden, men när jag mår dåligt blir jag naiv, uppenbarligen. Och lite hoppfull kanske. Hade det inte varit bättre om du undvikit mig i dessa tider istället för att låtsas "trösta" mig i min svarta förtvivlan? Man blir ej lyckligare av att såra andra, trot elle ej. Illa, lilla Loo. hang in there darling. det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte stöttar varandra vet du la :) Men det har gått så lång tid nu, så jag enkom tycker synd om dig, och om ditt tragiska liv. Och jag hoppas faktiskt på riktigt, att det ordnar sig nu när du blir mor. Världen blir bättre av glada människor. Good luck och Good bye.

Viagatan 4 sa...

Det ska bli spännande att se hur det här bemöts. Vanligtvis brukar ju små vänliga tips bemötas med taggarna utåt och oproportionerliga överreaktioner, det här måste ju starta någon form av våldsturné.
Vilket jag inte rekommenderar. Då hamnar man hos mig.

Loo sa...

Loma >> Vet du, du kanske borde få din historia rätt. men NATURLIGTVIS var det jag som hela tiiiden var ute efter din karl, oh, stackars lilla ensamma flickan loma som inte kan hålla sitt uppförande i styr på allmänna platser. och jag är en lejoninna som BARA är ute efter att sabba för dig och dina gelikar, för jag har ju inget annat att lägga ner energi på. och karlsloken ifråga hade förstås INGENTINg att säga till om när jag hånglade upp ditt "försvarslösa" muskelberg till kille och han hade förstås INGENTING med saken att göra och det är såå synd om dig och herregud människa, det är så gulligt att du reagerar så här,på helt felaktiga uppgifter, i precis rätt tidpunkt (vadå? ett år senare?) men visst! skitbra! Jag hejar på dig och dina poänglösa försök att..jag vet inte vad du gör..provocerar? felriktar ilskan? det kan aldrig slå dig, så mycket som en sekund, att din källa - ger dig felaktiga uppgifter? därav det faktum att jag sa upp kontakten med densamma källa -för att jag ansåg att hennes skitsnackskedjor inte fann några gränser?
eller kan det vara så att du har lite för mycket fritid och har hittat på hela händelseförloppet själv?
Ta en tablett och gå för fan och lägg dig.

Nenne sa...

Men snälla Loo.. Det va faktiskt JAG som ansåg att vår "vänskap" va avslutad!! *skrattar*
Å det va DU som berättade för mig hur det "klickade" mellan dig å Lomas kille..
Sånt som man som vanlig person inte ger sig in i,om man vet att densamme kille redan är upptagen..
Men inget stoppar dig,Loo.. Du bara kör på..
Ber mig om killens nummer,berättar hur du har spenderat helgen hos honom mm..Hånglat å hur ni va själsfränder.Fick absolut inte berätta nåt för Loma mm. Trots att du VISSTE att han å Loma har/hade nåt ihop. Å sen försöker du vara vän med Loma!!?? Snacka om backstabbing!!! Fast det är klart.. Du borde veta allt om det eftersom du skrev boken om det fenomenet!!

Å du.. Loo.. Du är nog den siste som ska börja kasta kommentarer omkring dig som att "ta ett piller å lägg dig".. Med tanke på din egen historia å där du är fortfarande..

Du är en ganska smart tjej egentligen,men tydlige helt fucked up i hjärnan.. Så gör oss alla en tjänst nu å sluta upp med ditt raljerande om hur bra du är.. Å alla andra onda,såklart..

Kallas för narcisistisk personlighetsstörning,lilla gumman..
Du gjorde nog helt rätt i som sökte hjälp på Danderyd.. Hoppas du får hjälp med dina störningar.. Å sluta projicera allt på alla andra utan börja se till dig själv först!! Kanske finns en anledning till att du alltid hamnar i dessa situationer??

Loma sa...

Piller? JAG? hahaha, nej, för dom har du ätit upp alehopa. =( Stackar Åtza. Har ej sett röken av dem sedan januari. och jag mår bättre än någosin utan, tack. :) Vi ses i svängarna om ett och ett halvt år när du tröttnat på att vara mamsi och gått ur den rollen. Putz så länge! Ps: Jodå, jag har garanterat bättre saker att lägga ned energi på, men du är ju så vedervärdig att man inte KAN låta bli att säga vad man tycker, du nog egentligen bara en fantasifigur, för annars kan det inte vara sant. Putz!

Loma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Loma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Loma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Loma sa...

..och visst hade mitt muskelberg till karl något att säga till om, har jag påstått något annat? Men vet du vad han sa oockså? Att han aldrig någonsin skämts så fruktansvärt mycket över att ha hånglat med någon. Du lämnar goda eftertankar ;) Du och Per själsfränder enligt dig? HAHAHA, bästa skämtet EVER :) //Ztackars jätteentzamma Flickan Åtza (Jag har otroligt roligt nu, nykter oah allt. Tack! :D) Sorry för flertalet radera kommentarer, men jag kommer ju på mer saker och skriva hela ti'n. =(

Anonym sa...

Vi (läs: jag) saknar dina inlägg. Hoppas en uppdatering kommer snart. Och strunta i alla backstabbing bitches.

Loo sa...

alltså, vilken söt kvinnosåpa ni sytt ihop i min blogg. Ni ökar mina läsare! Fan vad schysst!