tisdag, november 17

Epilepsianfall igen

Igår natt fick jag mitt första epilepsianfall på många år, ensam i min soffa. Jag vaknade upp i sängen bredvid alexander med lägenhetens lampor tända. Jag fick en blackout efter, så måste det ha varit, och jag minns hur jag fick de där "snurrande tankarna" igen. Jag måste ha tagit mig till sängen och lagt mig hos alexander efter anfallet, och varit så snurrig att jag glömde släcka lamporna. Jag minns det inte alls. Jag är van vid att få blackouter efter anfall, det var bara så länge sen..

Idag har jag ont i tungan (efter att ha tuggat på den) och har fått en ny säng till alexander av Mia!
Men anfallet var obehagligt.. nästan tre år utan anfall och så detta.
Jag har hittat en festival jag bara måste åka på nästa år: http://www.ozorafest.hu/ - med acts som shpongle, total eclipse, son kite, vibrasphere, Juno Reactor.. jag är så nyfiken på vad de ska boka i år! Flybiljetter dit har jag hittat för 199 kronor, biljetter till festivalen kostar 700 spänn för fem dagar.. jag är så nyfiken! Nu ska det sparas, för dit ska jag!

Och jag har börjat planera min årliga julfest, för vänner, innan julafton. Det kommer också bli trevligt. Jag försöker fylla dagarna nu, det är inte långt kvar. Bara två cellgiftsbehandlingar kvar, sen slipper jag det där jävla sjukhuset.

Underbart!

Inga kommentarer: