måndag, november 30

Ett Riktigt Inlägg

Det har varit många uppdateringsinlägg, slit-och-släng-inlägg och I Förbifarten-inlägg på senaste tiden. Jag tycker att ni förtjänar ett Riktigt Inlägg. Jajamensan! Så här kommer det: Idag har jag beställt mig en hemtelefon. Jag fick till och med välja nummer och jajamensan, det slutar på 13, så nu får vi se om jag får några flåsare som ringer och lägger på så småningom eller om det där bara är en myt. Ända sedan nummerpresentatören gjorde sitt intåg på 90-talet, upphörde berättelserna om stalkers, flåsare och "Höö, höö, hööö, vaaa, harupårej?"-ringare. Jag tror inte att de existerar längre. Jag har beställt snajdig IP-telefoni vilket innebär att jag snart får en dosa som kopplar allting och jajamensan, jag betalar även för nummerpresentation, så de av er som vill ringa och flåsa får helt enkelt vara smarta och ringa från skyddat nummer. Nu får vi se när detta anländer till mitt hem! (Och om det följaktligen blir några flåsare!)

Jag har också betalat räkningar så att det sved i fickan, rejält. Så nu måste jag nog ta och sälja min tvättmaskin som står nere i förrådet, om det ska bli några pengar över till julklappar och julmat i år. Jag har gått runt här hemma och funderat över saker att sälja för att ha råd, bara en sån sak! Men det ordnar sig säkert, det gör det alltid. Jag har ju en förmåga att liksom alltid knyta ihop saker och ting.
Jag har också tagit bort ett horvirus från min dator som var så elakt att det loggade in sig på facebook och började spamma folk. Så nu får vi se om jag behåller kontot.
Och alex har satt igång en ny anti-terror. Den heter "jag vägrar sova". Han håller på och rumsterar om inne i sovrummet i detta nu, så jag får väl in där igen och agera dumma mamman.

1 kommentar:

Johan N sa...

Hej Loo, Glad att höra att trots allt har du fortfarande hoppet uppe, skönt att skiten på sjukan snart är över och jag hoppas innerligt att du aldrig behöver se dom igen.

*Kram*