lördag, februari 16

Jibberish

Varning: YTLIGT blogginlägg! VARNING!
Steg två i att bli morsa och att redesigna sin tillvaro; redesigna garderob och kasta.. 2/3 av den. Idag åkte således allting ut. Speciellt gravid-tälten jag ränt runt i, för de står jag inte ut med längre. Jag kräktes till slut på att gå runt och se ut som ett hultsfred-memorial waiting to burst på slutet, i samma tre tröjor. Detta resulterade i en mycket tom garderob, vilket i sin tur resulterade i överdrivet excessive nätshopping av kläder jag behöver. Shoppade världens snyggaste prylar på bland annat ellos, kan ni tänka er, där kan man fan hitta basicplagg. Och imorgon kommer lillebror hit och fullbordar mitt nya jag. Håret ska nämligen av.

Lustigt nog skrev msfade om det häromdagen i det Här inlägget, och jag kan inte annat än hålla med henne. Det är ett helvete med håret. Jag har haft extensions, färgat, velat, donat och klippt men det har haft en standardlängd i evigheter, nedanför axlarna, för att jag är för coward för att klippa det. Nu tänker jag som så att nu får det fan vara bra, håret är så sönderblekt och förstört efter den sabla graviditeten. Så nu ska skiten av. Imorgon kommer lillebror och klipper. Jag hade tänkt mig paris hilton-bob, eller nåt i den stilen. Jag är terrified OCH uppspelt på en och samma gång. Och om sex dagar kommer mina nya kläder. Då kan jag börja jobba på MILF-titeln, ordentligt.

Jo, och så bara råkade jag spontanshoppa ett par rosavita lurar från Scullcandy. Men det kunde inte hjälpas. De är för jävla läckra, och scullcandy is the shit nowadays. Frågan är bara hur jag ska ha råd till den där äckligt snygga väskan från Juicy Couture som jag dräglat efter länge nog nu..

jaha, och nu lät det som om ni kommit till typ, ebba von sydow's jävla blogg, så jag lägger ner min prylfixering och mitt hårjibberish och tar mitt babbel elsewhere.

ja just det. jag har upptäckt ett nytt musikprojekt jag typ dyrkar. Deadmau5. Elektroniska mid - till upper-midtempovibes med rena strukturer och progressiva, dominerande undertoner. Skarpt utan att skära, mjukt utan att sjunka. Se till att spana in. Alex gillar dom också. Han däckar när jag spelar det. Det är bra skit.

Någon hade sett min mamma nere i Sundbybergs Centrum igår. Hon ställde tydligen till med en jävla scen då hon blev nekad på systembolaget. Skrek och blev utkastad. Pinsamt. Jobbigt. men det är ju trevligt att veta att hon lever iallafall.

5 kommentarer:

oxynormal sa...

Hej hopp! Tack för tipset Deadmau5 kunde inte börja en lördagsmorgon bättre/F

peter:panopticon sa...

Jag har samma lurar! exakt och de rockar!

dessutom har jag hetsringt dig idag, jag skulle ju ta mig över till er! nåväl, får se om det blir idag eller sen.

yours truly, dan

F e j d a n sa...

BILD god damn it! På hår och så.

Anonym sa...

Hej där

Skulle jag komma förbi idag?
Hörde aldrig ifrån dig på FB?

//Faster M

T e s s i sa...

håller med faddepadde, biiild!?