söndag, oktober 26

DJ Loo


Ni vet, jag skulle DJ:a igår?
Och det gjorde jag.
Och jag rockade. Och festen rockade. Så mycket att jag fick ett jobberbjudande om att jocka fast, på samma ställe, på Torsdagar. House-Torsdag skall öppnas, och jag är den som skall se till att baren fylls.
Om vi säger så här; Jag höll golvet fullt från 19 till 02. Jag var helt slut efter det. Och baren drabbades av sådan overflow av törstiga dansgäster. Jag var populär! I mitt esse! och min syster var förstås där, i sin glammigaste outfit lookin good - även om jag tycker att vissa människor är patetiska som helt öppet kommenterar hennes bröst och kropp bara för att hon har små kläder på sig. Fy fan för er som inte har några MANORS. Ni kan faktiskt ruttna i helvetet, om nu det finns. Jag tycker ni är patetiska som inte har bättre för er än att peka ut folk. Ja. jag vet att hon har små kläder på sig. Hon är GOGODANSARE. Ja, hon är snygg och ja hon har snygga rattar. Vad ger det er för jävla direktbiljett till att bete er som idioter? Är inte det här 2008?

Men hur som helst - UNDERBAR kväll med underbara människor. Trots att jag var i princip nykter och alla andra var aspackade. Lite jobbigt är det ju med krogen - fulla, spritstinkande människor ÄR inte charmiga. Men jag fick det bästa av allt. Jag fick the power of the floor och härlig stämning. OCH jobberbjudande.

Things are really lookin' up!

Bild: Jag och syster stjärna - Dj:n och gogodansaren - workin' it! (ja, jag ser lite.. um.. skum ut)

1 kommentar:

Natalie sa...

Sweet! =) Grattis till succén. Och nej, bara för att hon har små kläder så behöver inte folk bli som grottmänniskor. Ugh-ugh går fett bort.