tisdag, oktober 7

- Nerläggning -

Bloggen kommer att läggas ner.
Jag har ingen energi att ge er längre.
jag är så jävla less på systemet, på världen, på att som alltid inte bli förstådd, på att ge spel för gallerierna. Jag är less på mig själv, less på att försöka göra en skillnad.
jag gör ingen skillnad.

Tack för att ni var med.

12 kommentarer:

Faster C sa...

Dont let the bastards get you...

Fridabörjesson sa...

Men nej. Inte lägga ner. din blogg är underbar. Är fast i ditt sätt att skriva och uttrycka dig. ditt rättframma (om det nu ens är ett ord) är helt underbart. Hoppas du komemr tebax snart.

Fanny sa...

Loo, jag ber dig. Sverige är i desperat behov av en person som du. En kvinna som bryter sig loss från normen och visar att åsikter visst räknas. Ge inte upp nu!

S sa...

Du har kämpat mot de där jävlarna i många år och vi fattar att du är trött, men ge inte upp! Vi älskar dig för fan!

T e s s i sa...

håller med fastern. helt klart. kommer sakna din blogg det är ett som är säkert!

.:Bergtora:. sa...

naa stang inte ner, din blogg ar bast och du skriver sa nyttigt! Larare maste ju kunna stava och kunna sitt sprak annars ska de inte bli spraklarare!! Alla larare bor kunna stava och sriva ratt svenska anda, dumt annars!! De som inte kan kan ju bli bildlarare eller gymnastiklarare!

//Minna

Lovi sa...

najj najj najj! =((

Du skriver din åsikt, som är jävligt bra. Om dom tycker det är okej att dyslektiker och allmäna "popcorn" ska få lära barn läsa och skriva så kan juh DOM sätta SINA barn på speciella förskolor för "popcorn".

ushush.. lyssna inte på popcorna.. fortsätt blogga!! please!

Moa sa...

jag kommer att sakna dig

Zaphod sa...

För helvete Loo Fucking Lönnroth!
Ska du gå igenom ditt liv fram tills nu och all jävla dynga för att torska på dåliga kommentarer och att du inte är "arg" nog?
Jag har kanske inte varit med längst men åtminstone sen Hysteriskt och sen har jag varit hooked. Ibland har det gått upp ibland har det gått ner i ditt liv och i ditt bloggande (de hänger liksom ihop) men till de som undrar vad fan du håller på med i din blogg finns ju bara ett svar: Du lever!. Det är så ditt liv ser ut, en anledning till stormvarningen som rådde i dina texter tidigare är att du var på en helt annan plats i livet, kemiskt och socialt och utvecklingsmässigt. De som inte klarar att du utvecklas, invecklas och förändras kanske skulle ta en titt på sina egna liv och inte leva genom de människor vars bloggar de läser. Be dem fara åt helvete, skit i dem, skriv det du vill. Jag är i det stora hela lika mycket värd att lyssna på som de som kritiserar dig, jag vet, men jag skulle iaf tycka det var trist som fan om du försvann. Jag har ju liksom "lärt känna" dig (ja du vet den delen av dig som du visar på nätet med allt vad det betyder och begränsar) och är ju inte här för att gotta mig i kolaknull och kanelbullar utan för att följa dig, det är liksom ett utvecklat läsande också. Nu och då kommer det fantastiska guldkorn och nu och då sånt som är mindre intressant FÖR MIG.

För övrigt håller jag med Faster C.
För övrigt 2 till alla som känner att ovanstående text saknar bindestreck, borde kommateras annorlunda eller i övrigt saknar språklig korrekthet - var glada att jag inte lär era barn (framtida barn) svenska språket!

Zaphod sa...

Kom på en sak till

Hur fan kan du veta att du inte gör en skillnad?

Sluta racka ner på dig själv Loo, du förtjänar det inte och du vinner inte på det.

Anonym sa...

http://www.idg.se/2.1085/1.184319/sa-testar-du-sakerheten-med-social-ingenjorskonst

deeped sa...

Men för fan Loo. Kamma dig. Du är ju Loo, Miss Gonzo i bloggosfären. Du kan inte lägga ner. Systemet kommer aldrig att förändras om du inte finns. Ok?