måndag, juli 24

DeToX

Den här sagan skrev jag om S igår kväll när jag flummig på mina sömntabletter låg och var kreativ:

"S virkade en grytlapp i slöjden, den var vit och grön. Det var en Hammarby-grytlapp. Redan då fanns det undermedvetna Hammarbytendenser inuti S, men han levde i förnekelse i många år och utvecklades sedermera till en mycket fashionabel presentbög. Men så en dag så mötte han Loo. Sen stack hon. Sedan träffade han en som var misstänkt lik Loo, och det resterande är HISTORIA. Nu är s äntligen Hammarbyare igen. SLUT!"

Jag har varit hemma i ett par dagar och idkat gräl med min idiot till chef. Det hela funkar helt enkelt inte. Nytt arbete måste ros iland. Träffade LL med karl och påhälsning. Karln var inte i något vidare skick så jag och LL fick bland annat prata ner honom från taket. Ikväll är jag och S fattiga och lyssnar på Vibrasphere, Ministry och LTJ Bukems inner sessions (Journey Inwards är en av de mest fantastiska beats i mannaminnet!) samt Younger Brother - Flock of Bleeps. Samtidigt dunkar jag ner musik åt S far, för nu är det sista dagen innan jag åker till landet och vilar upp mig. Och jag är så rackarns sugen på choklad att det inte kan vara normalt.

den 29:e är det Love boat, third wave igen. Jag var med förra året. Jag älskade det. Det var en av de grymmaste technohappeningsen jag varit på i hela mitt liv och jag vill verkligen åka i år igen. Men vi får se om jag är hemma då. Jag fick en NY HIF-tändare av S, min gamla var slut. Nu sitter jag med en alldeles full. HIF rules, serieledare och allting, men när äckliga jävla gnagarpacket ligger 2 poäng under börjar man ladda inför nästa derby...

Jag har fått fet support från alla håll. Tack som fan! Ni vet vilka ni är.
Stella skrev i S gästbok att jag är en "White trash-hora". Jag älskar verkligen när människor, helt oprovocerat, skriver fjortismeddelanden i andra människors gästböcker ämnade för att sätta åt mig. Det kan verkligen inte kvitta mer; jag sitter hemma hos S och röker på hans balkong medan solen går ner över HammarbyLand. Blekte håret platina once again och rakade av S håret gjorde jag också, och så fick jag en tjejtidning (!) av S med tillhörande kajalpennor. Tomorrow i am gorgeous.

Och låten som passar mitt humör är:
Younger Brother - Weird on a monday night (!) & gamla klassikern Little Computer People med fantastiska Anthony Rother.

För er som längtar efter musiktips; Nick Warren är fantastisk. Tanka bara Global Underground 28 - Mixed by warren och känn rysningarna. Annan fantastisk sommarmusik så här års är naturligtvis Vibrasphere, precis allt de gör är sådär progressivt skönt och det passar på vilken skön sociallyfest som helst. Son Kite är alltid underbara och vill ni back to basics så rekommenderar jag samtliga Global Underground-plattor. Shpongle's gamla klassiker "Norhing lasts..." och så Shpongleklonerna Younger Brother. Happy dancing, folks, nu sticker jag på avgiftning!

2 kommentarer:

Widde sa...

Ögnade bara igenom hastigt och läste love boat.
Klart som korvspad att du ska med på båt'n.
Jag riggar lite ljus, eller står och gungar med en öl i handen. Vinka om du ser mig.

Chris sa...

okej, I love you. det är bara ämnat som vilken fjortiskommentar som helst, men håll till godo.