onsdag, september 16

Långsamt

Jag kollade lite drömtydning på nätet för att se vad den här jävla drömmen handlade om, ni vet, den med kristalltornet i formen av ett berg, eller tvärtom beroende på om man befinner sig i det eller utanför det. Dessa är de närmaste kritierier jag kan bedöma ifrån, close enough:

"KLIPPA: I drömmen är klippan symbolen för något stort och orubbligt. Den kan också betyda sorger och bekymmer, något ouppnåeligt och oöverstigligt. Man kan griipas av maktlöshet och ångest inför den och vakna med en känsla av otillräcklighet och ensamhet. Se även BERG.

BERG, bestiga: något obehagligt förestår. Falla utför: se AVGRUND"

Jag tycker inte alls det lät så bra, drömmen var ju positiv, jag besteg ju berget! Dessutom blev jag ju så övermodig att jag besteg fanskapet igen! Jag hann inte klart, förvisso, men det var ju en annan sak.
Jag har fått några flaskor rödvin av alex snälla faster, som hon och en väninna var och lämnade över förra veckan, och kan ni tänka er. Jag dricker ett glas rödvin! Jag känner mig såpass pigg att det inte är någon fara, det är inget fylleslag direkt, det handlar om ett glas vin. Ett mycket gott glas, för jag har inte druckit på många månader nu. Helt självvalt om man bortser från cellgifterna. Men det är inte farligt att dricka ett glas vin och eftersom min lever och njurar är i så bra skick är det alltså ingen fara på taket. Jag har till och med kollat detta med läkaren just to be sure. Ett glas är harmlöst - och beroende på vilket land man bor i, kan det till och med vara nyttigt! Det räcker med ett glas. Och fan, jag njuter av det. Långsamt.

Åh gud, rödvin måste vara gudarnas dryck.

5 kommentarer:

ELB sa...

Mjaha, så kommer du att överleva det här då?

Loo sa...

ELB > Det var tanken. Men benmärgsproverna visar ju på att cancern håller på att retirera, så jag hoppas de håller sig jävligt passiva och inte vaknar till liv igen.

Lollo sa...

Hej, har varit här ifrån ett tag...

Jesus Loo...

Du är den starkaste mest fantastiska kvinnan, och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer att vinna denna kampen med flaggan i topp som du vunnit alla kamper tidigare.

Stor kram till dig och din fantastiska lilla son

Raggoparden sa...

Får en liten klump i magen när jag ser att du inte skrivit på flera dar..hur är det?

Åsa sa...

Ja, hur är det??