lördag, november 24

Triumf?

Alltså, det går en jävla reklam för en rakapparat på TV. De hårdkör sådana saker nu inför jul, klassiskt att sätta igång med den sortens reklam för att sälja fler prylar nu inför den stora kommersen. Hur som helst, med följande slogan saluförs den här jävla prylen:
"VI TRIUMFERADE - på MOUNT EVEREST!" (här åsyftas mänskligheten och dess 'triumfer') Varpå man senare, med en liknande ordföljd försöker saluföra rakapparaten som en samma typ av 'Triumf'. Detta tänker jag inte ens gå in på, men:
Mount Everest? Vadå triumferade?! VI KLÄTTRADE UPP OCH NER IGEN, VAD FAN ÄR DET FÖR J-A TRIUMF?! (Kom nu inte och jiddra om någon Göran Frost och hur han "kämpade" sig upp på något berg - mänskligheten vann inte ett skit på att han frös fingrar och tår av sig på 20 000 meters höjd..) Och nu försöker ni kränga på mig en rakapparat genom att åsyfta att mänskligheten gjort någon form av mästerverk, att vi besegrat någon jävla naturlag genom att tillverka ett trebladshyvligt jävla mach-8-system? Det är en jävla rakapparat, inte världens åttonde underverk!

GAH! Jag orkar inte med TV längre!

Inga kommentarer: