fredag, januari 25

Nattvak

04:40

Jag nattvakar med min underbara unge. Det är märkligt hur mycket mer ork jag har fått jämfört med när jag var gravid, hormonnivåerna börjar sjunka och så även min pösiga mage. Nu har jag bara extravikten att ta itu med men som det är nu känns det som jag rasar i vikt för varje dag så jag tar det lugnt.
Det finns ett stressmoment dock; amningen är inte på topp. Faktum är att mitt kidd inte uppskattar att amma, det är ett sabla krångel, jag lyckas bara få till han älskar dock att vara nära och ligga i mammas knä och sussa när hon sitter vid datorn, eller som nu, så ligger han på soffan en meter bakom mig och snusar.
En sak ska jag deklarera på en gång med att få barn; det är precis som de säger. Det är den största kärleken man kan uppleva. Det är som ett stort knyte byggt säte i ens mage istället för bebisen och det där knytet gör en orolig hela tiden.

10:08

Vi somnade till på soffan, vaknade och matade, somnade till, vaknade och somnade igen. Jag och alex har en klar mat-och-sov-symbios, vi är helt överens om hur det är bäst att sova och äta för optimal upplevelse. Klart man är lite trött och seg mellan varven, men sen tar man en timmes sömn och man blir förvånad över hur pigg man är. Min aptit är däremot inte på max. Klart, jag har ju ätit konstant i nio månader.. kroppen är less nu.

Det är hur coolt som helst att bli morsa. Jag måste bara försöka "ta in" att jag är det nu, för resten av mitt liv! Det är grymt!

3 kommentarer:

abdelmoaty sa...

أدعوك لقراءة مدونتي
i invite you to my blog

T e s s i sa...

Du är grym Loo, och du får min att längta enumer efter "harrys" nersläpp.

T e s s i sa...

tack snälla för att jag får ställa alla dumma frågor ;). Du vart hittar jag casall(?) sportisarna då? var på stadium o hitta nått billigt skit men jag slog inte till för jag orkade inte kränga av mig alla kläder o testa och jag ville verkligen tro att stlk 42 är aldeles för stor, vilket den garanterat säkerligen inte är. Jag har nog fått de mest groteska blodådrerna som strömmar över bobbisarna oxå ser ut som en blå-lila-randig-zebra ju. Så du tror jag kanske kan komma till en affär i någorlunda tid efter hemkomst i alla fall? Och du, vart köpte du dina amningsbehåar? jag har redan två från HM men dem är redan försmå (D) och man får inte ha större tuttar en så på hm.... så nu e jag nollställd. Har ni varit ute och test kört kärran?