fredag, januari 4

Taxi?

Igår ringde de från Huddinge. De berättade att min ordinarie barnmorska är sjuk den här veckan och att jag ska få en annan istället. De har också bokat in sjukresor åt mig, så nu får jag åka TAXI till Huddinge Sjukhus och hem igen (till priset av egenavgiften förstås), och jag slipper träffa sura, hetsiga tjacktanten. Däremot slipper vi inte träffa den sura, hetsiga kuratorn. Minus för detta. Jag känner att mitt tålamod så här i slutet av graviditeten tryter, jag blir upprörd för saker och rejält arg. Det känns på något sätt bra, jag har gått omkring och pjoskat och mesat kring det här alldeles för länge. Jag känner mig lite mer ansvarstagande just nu, känns som jag vågar ringa till folk och beställa tider, avboka saker och stå på mig. Bara idag ringde jag och förbokade taxin, helt utan problem ställde jag också krav på att chauffören skulle ringa när han var framme så jag slipper stå ute och frysa. Fan vad grymt. Det är inte ofta jag får såna här energiryck, så jag njuter av det i fulla drag.

Idag blir det som en liten utflykt. Jag har djävulsk huvudvärk, djävulska förvärkar som kommer och går, och kroppen är i obalans, men taxiresor så långt är flott as fuck. Jag unnar mig det.

Och så vill jag lämna en liten disclaimer: Om du läser min blogg, och tycker att ditt eget lame ass fucking självförtroende är lite lågt just nu, och du försöker kompensera det genom att trycka ner mig i kommentarsfälten - LÅT BLI. Det finns gott om andra i din närhet du kan försöka trycka ner. Det finns ingenting gott som kommer ur att du spottar ur dig "Du kan inte ditt eller du kommer inte klara datt" - för det enda som händer är att jag i framtiden stänger av kommentarsfunktionen så att du får sitta där i ditt självförakt och pysa ut röken istället.

Till blivande faster Maja: Kontakta mig på facebook.

2 kommentarer:

Susfu sa...

Skönt med sjuktransport! Skönt att i alla fall slippa en surkärring :-)

Det är rätt att ta tillvara det positiva!

Hellre än att stänga av kommentarsfunktionen kanske du vill spärra IP-adresser?

Kram vännen! Och lycka till när det är dags! Du är fantastisk och stark!

F e j d a n sa...

du är fantastisk, lilla loo-apan.