torsdag, mars 27

För 5, 10, 15 och 20 år sen - Del I

MsFade utmanar lite med frågeställningen "Hur såg ditt liv ut för 5, 10, 15 och 20 år sedan?", så då kör vi:Jag och Jonas, 2003

2003
var året och jag hade just träffat min stora kärlek, Jonas. Jag var 23 år och hela mitt liv var bokstavligen talat en fest. Jag och Jonas var det mest sociala par som existerade. Vi flyttade ihop ganska omedelbart efter att vi blivit tillsammans, men vi hann vara vänner ett halvår först, och det tog evigheter innan vi fick ihop det. Jag jobbade som servitris på Francis Kök & Bar och försökte skriva och han jobbade på Martin Olsson. Hela livet var typ, underbart.1998 var jag det gothigaste som gick i ett par skor. Jag Hade precis börjat experimentera med i princip allting och året efter, 1999, kommer jag att testa droger på allvar första gången. Jag jobbade inte eller pluggade, utan försörjde mig på mina morföräldrar och hoppet att någon skulle ta mig med på en vit häst i någon type-o-negative-aktig solnedgång sinade aldrig. Som synes. Mina dagar gick mest åt till att sitta på mörka cafeér i gamla stan och "prata poesi" (snacka en jävla massa skit), eller dricka Guntrum Riesling med Dan i hennes flickrum. Därefter kom den så kallade "nitbälten och fjäderboa"-perioden som det talas om så vitt och brett i våra kretsar så fort vi känner oss lite till åren.

Vi stannar där så länge..!


4 kommentarer:

Dan med guntrum i fickan sa...

Lägg av. jag fick just en smärre chock. fem år sedan du & j var ihop... FEM ÅR! 2003 känns som förra året, vad hände? okej att fjäderboan och nitbältena känns okej något avlägset, det är ursäktat, men det HÄR! näe, gud, vad hände med åren?! jag känner mig supergammal, hilfe! åren. ÅREN!

Jack Daniels sa...

Loranga!

Herregud! Jag kan bara instämma. FEM år sedan! Det känns ju, som man klyschigt brukar undsläppa sig, som igår. Vafan! Hur länge har vi känt varandra? Hur gammal är jag egentligen?

/JD

Antonio de la Cruz sa...

Hej Loo, mitt namn är Antonio de la Cruz och jag jobbar på UR, programmet barnaministeriet som går på P4 på lördagar. Jag undrar om du vill vara med i radioprogrammet? Jag gör ett reportage om att vilja fortsätta vara tonårig eller inte bli vuxen. Jag läste en artikel från 2004 om generation y där du medverkade. Min frågeställning är hur det är nu och hur har det perspektivet förändrats i och med att du har fått barn? Det skulle vara mycket intressant med ett sådant samtal. Jag finns att nå på mobilen 070 787 38 23, alternativt på jobbet 784 4073 eller via mail på adc@ur.se. Hör gärna av dig under dagen om det går bra.

mvh

Antonio de la Cruz

Nyfiken sa...

Varför tog det slut mellan dig och Jonas?