torsdag, juli 10

Ett litet tack


Tack, tack, tack alla som skrivit, kommenterat, mejlat och haft sig, jag är överväldigad av fina ord, stöd och glada tillrop. Helt stunned. Fortsätt gärna, jag svarar på allt, som jag tidigare sagt.
Jag har varit försiktig med att prata om drogerna, rent specifikt, här i bloggen, eftersom den sortens prat brukar leda till läsarstorm. Trots att aftonbladet-artikeln jag länkade till, länkar tillbaka till mig som den högst rankade bloggen (wow!) har ingen läsarstorm utbrutit. Annars brukar ju Aftonbladets läsare "rasa" mot än det ena, än det andra. (jag skämtar, hoppas att det framgår. Man kan ju inte använda tonfall i skrift.

Bifogat är en skärmdump från Aftonbladet's webbsida. Wow. I say - wow. De högst rankade bloggarna. Med mig i topp. Okej, jag har väl lite hybris då. Fast det är Aftonbladet. För jag gillar att vara nån som folk diggar att komma tillbaka till.
Lite som ett ex man fortfarande har känslor för.. eller nåt.

Liten efternotis kring ett hett politiskt ämne. Jag råkade på en väldigt intressant blogg som bland annat behandlar flyktingsmuggling och migration på ett väldigt intressant, och framför allt, på ett bredare sätt. Jag är inte själv politisk skribent och absolut inte av det här slaget, även om jag de facto sympatiserar mycket med det som står i den här artikeln, men jag tycker det är viktiga frågor att belysa. Främlingsfientlighet luktar för mig, illa. Rasism, nazism och nationalism, så kallad "raspolitik" och allt vad det heter, tycker jag är grejer som ger ett direkt obehag hos mig. Läs och berikas av en annan sida: http://spioneri.blogspot.com/2008/06/vrt-att-veta-om-flyktingsmugglare.html

Inga kommentarer: