torsdag, december 25

Julafton 2008 i bilder


Alex Morbror Jonathan (min bror, dvs) & Johannas kille Alex i soffan.


Alex med Morbror Jonathan. Jag vet inte vad de gör, men..


Syster Stjärna apar sig.


Pappa är hustomtig.


Syster Johanna & Jag.


Såhär såg det ut hos mig. Julstämning!


Alex julklapp från Moster Johanna: en JÄTTEpingu!

Alex är poppis hos sina mostrar. Här hos moster stjärna.


Här har alex öppnat sina julisar.. Mojängen till vänster är från mig. Pianot var en storfavorit och kom från en av alex fastrar. Brio-bilen är också från mig.


Jul"enen" och klapparna.


Med Morbror Jonis!


Alex med sin farmors julklapp: en radio / cd-spelare!


Julstämning.


Det var omöjligt att få en bild på alla julisarna. Hade behövt vidvinkelobjektiv..


Alex med några av sina julklappar.. Mitt älskade, lite bortskämda barn :) Mycket klappar i musiktema som jag bad om. Han fick bland annat ett minipiano (av mig), den omtalade synthen i mitten av faster, en utvecklingsleksak man bankar på, träpussel, mjukisdjur, en bil.. pingu. listan kan göras lång.

Själv fick jag en sodastreamer som jag ville ha. Parfym, (Cheap & Chic från Moschino + Sensi från Armani). Duschcréme, pengar, hudkräm, kläder till alex..jag minns inte ens allt jag fick, det var så mycket! underbara gåvor hur som helst, jag är överlycklig! Och jag hade en underbar julafton. Alex var hos sin familj, där han skall vara. Jag, pappa och pappas tjej, Lillasyster J med sin kille, syster stjärna och morbror. Och så alex och jag. Det var alldeles lagom och så mysigt. Det glöggades friskt, det åts i stora lass av buffén jag lagat till, och alla mådde bra och fick fina presenter. Sedan sov lillasyster och hennes kille över här, och jag fick sovmorgon. Johanna och hennes kille (som också heter Alexander) gick på promenad med alex medan jag fick långsnusa. Love it! Sedan såg vi på kalle anka-julfilmer på Youtube till alex stora förrjusning, och därefter "Tomten är far till alla barnen" medan vi åt kladdkaka och skrattade åt filmen. På det hela taget en fantastisk jul. Jag kunde inte be om mer! Eller jo, kanske en liten detalj till. Det fanns en person jag saknade som jag hade velat fira jul med. Men han var upptagen på annat håll. Kanske ses vi i mellandagarna istället ;-) Om han får tid över, det vill säga.

Imorgon blir det mellandagsrea med familjen. Tack alla för alla fina presenter jag fått, ni är fantastiska! Kärlek & God jul önskar Loo & Alex.


2 kommentarer:

T e s s i. sa...

nu blev jag ju sjukt nyfiken på denna mystiske önske julgästen ;)

Loo sa...

hihi. Mmm. Han är lite hemlig ;-)