tisdag, december 23

Lämna oss ifred

Jag fattar inte varför du gör som du gör mot mig, eller varför du dyker upp och skriver att jag är puckad, att jag är ett jävla pulver som ska ha ett bra liv och att du aldrig mer kommer att träffa ditt barn, bara för att jag skriver på nätet att jag är skitledsen för att du inte vill träffa honom, och att jag i vanlig ordning inte fattar vad Alex gjort för att förtjäna det. Men så är det tydligen. Du ska stänga av mitt internet - jag har betalat tills januari och redan pratat med dem om att flytta det. Och att du sitter och skriver elaka saker i mitt kommentarsfält - för att jag skriver att jag ÄR LEDSEN över att du inte vill träffa alex? Och sen loggar du ut, så att jag ska sitta här och må skit, det är precis det du vill.

Henke, lämna oss ifred som du sa att du skulle göra. Ingen mår bra av att du producerar en massa negativ energi och riktar den mot mig. Jag tar hand om vårt barn. Jag gör allt för honom. Jag har gjort mina snedsteg och jag sitter inte här och tror att jag är så jävla ball. Det är tungt att vara ensam mamma, men jag fixar det. Att du riktar ilska mot ditt barns mor kommer väl för fan inte att leda till något positivt.

Ta itu med din smärta istället för att dyka upp som gubben i lådan och gapa åt mig om vad jag får och inte får skriva. Och dina kommentarer tänker jag inte publicera. Du kommer ångra dem.

Kan jag få fira jul ifred nu?

5 kommentarer:

HDR-fotografen sa...

Elaka kommentarer är visst på modet.

S sa...

Du är fin Loo. Hoppas att ni har en god jul trots det här, du och din son.

Lovi sa...

Jag känner verkligen igen mig i det här, tragiskt nog. Och med tragiskt menar jag hur vanligt det är att pappor beter sig som att hela livet vore en stor jävla svängdörr och när man agerar utåt så är man själv en sådan stor fitta.

Du tar hand om hans barn, du gör ett jävligt bra jobb också. Vilken pingla han är lilla Alexander, så superfin verkligen. Och så gör H så här mot er. Bara för att, utan att tänka på vem det är där,ska och måste stå för eran son. Att han reagerar mot det du skriver är kanske pga. skulden han känner? Han gör ingenting, du gör allt.

Men du ska inte känna någon skuld Loo. Du uppfostrar en helt bedårande liten kille och gör, som jag skrev ovan, ett super jobb. Samtidigt som du genomgår ett, vad jag förstått det som, väldigt jobbigt program för att komma iordning med ditt liv och fungera med medicinen.

Han har säkert mängder av problem och det är säkert jättesynd om honom. Men när han inte tar hänsyn till dig och eran son så tycker jag att du gör fullkomligt rätt i att ryta ifrån. Och loggar han ut och vägrar prata med dig, ja då är väl bloggen ett utomordentligt sätt att nå fram.

Tycker du är så stark och så bra! Kram!

Anonym sa...

Utan att jag känner dig kunde jag talat om att det var så här det skulle sluta. Var det ingen annan som kunde säga nåt? Men skitsamma, kärnfamiljen dog för länge sen.

Loo sa...

Anonym: Jag listade ut att det skulle bli så här ganska tidigt jag med. Men jag närde ett hopp om att det skulle vända. Jag hoppas inte längre. Däremot så fick jag ju världens finaste unge, så jag gick ju inte helt pank ur allt om man säger så.

Lovi och S: Ni är så bra. tack.

HDR-fotografen: Ja, tydligen.