onsdag, maj 14

Premiär - Videoblogg!

Här är den, idén inspirerad av bland annat MsFade. Min första videoblogg. Håll tillgodo!

7 kommentarer:

Fanny sa...

Wow. Jag visste att du var smart, men det är alltid intressant att höra någon tala för första gången. Det är så uppenbart att du är intelligent. Keep up the amazing work!

Loo sa...

Oj, tack Fanny, nu blir jag generad.. :)

Fanny sa...

Just the truth, darling. ;)

T e s s i sa...

coola lo. Cleo var ett namnförslag på lillstrumpa men eftersom K (och lite jag) haft en clio som btw pajadeihop totaly så tyckte vi att det skulle bli för likt ;) Ser fram emot flera videobloggs. yey!

Anonym sa...

du är fucking underbar hjärtat, vet du det?
jag har nyss beklagat mig för min älskade pojkvän över hur jävla förbannad jag är och att jag inte skulle dra mig för att döda någon i detta nu.
ilskan har bokstavligt talat kokat inom mig. addera denna ilska med att jag dessutom inte kan lämna lägenheten för att någon ska komma hit och laga min fläkt. "jag kan inte säga när dom kommer men jag anmäler det nu".
jag var övertygad om att kvällen, morgondagen och måndagen skulle vara förstörda och då ser jag dig. inte nog med att din blogg alltid får mig att le utan till min glädje får jag även se och höra dig "live".
jag blir alltid glad och lycklig av att höra min underbara frus röst men jag trodde helt ärligt inte ens att du skulle kunna vända mitt humör men det gjorde du verkligen. jag känner mig lugnare och har tom slängt iväg ett litet leende här i min ensamhet.
om du förtrollar mig så kan jag med 100% säkerhet säga att du förtrollar alla som kommer i din väg. tack för att du finns och tack för all den glädje du får mig att känna när jag som bäst behöver det.
det finns två människor som har förändrat mitt liv och det är min sambo och min älskvärda fru Loo.
glöm aldrig hur speciell du är!

Olivia sa...

Du ar sa sjukt grym! Jag verkligen alskar din blogg och den har videobloggen var bara annu ett genialiskt drag fran din sida! Jag hoppas verkligen att du planerar pa att gora fler videobloggar inom en snar framtid!

P.S. Inkludera garna Alexander i en videoblogg nan gang, han ar ju det sotaste som varlden har beskadat!D.S.

Loo sa...

Olivia >> Din önskan är noterad! Alexander kommer att delta i nästa videoblogg, helt klart! Tack för komplimang :)