söndag, mars 15

Äh!

Hopplös helg. Känner mig som kanin instängd i bur. Avskyr verkligen helger nu för tiden, alla mina kontakter blir avklippta och det finns ändå inget att göra av helgerna. Förutom att gå runt i kaoset och försöka packa.
Känns just nu som om alla jag känner umgås med varann och har kul men jag är inte inkluderad eller tillfrågad. Blir sur och stött. Känner mig knappast som jordens mittpunkt men tycker ändå att man kan få en förfrågan nån jävla gång utan att jag ska behöva fixa saker för att få folk att ses. Saknar mina vänner, men de har alltid annat för sig, eller så är det alltid dålig timing. Livet förändras när man får barn, men hade ingen aning om att folk skulle behandla en som spetälsk.

Har varit extra klumpig hela helgen. Snubblar hela tiden på saker, och då får jag adrenalin och blir arg. Alex och jag varit ute på promenader och tittat på folk. Alltid kul att se vad folk har på sig, absolut bästa behållning av promenad. Mötte tant med fjäder i hatt, mkt otippat. Jag och Alex har en lek, fast egentligen är det jag som har den och alex är liksom med. Vi samlar poäng på våra promenader. En hund ger tex ett poäng. Ett manligt gaypar ger fem, för de är så vansinnigt söta. Tanten med fjäder i hatt föll under "ovanlig klädkombination / icke förortsk-utstyrsel". Alex fick syn på en fågel, den såg himla märklig ut, den var så fjuttig och liksom.. alldeles rufsig, grå med lite blått i. Ingen aning om art. Den kanske hade rymt från något zoo för den såg ovanligt bortkommen ut. Försökte fråga fågeln var den kom ifrån, på olika språk (fast min spanska är verkligen risig måste jag säga) men fågeln stirrade på mig som om jag var dum i huvudet. Hur som helst så enades vi om att fågeln kunde falla under "djur som inte hör hemma här"-kategorin. Tre poäng! Totalt 23 poäng på gårdagens promenad, alltid något.

Våningen ser ut som helvete. Saker överallt. A hjälper mig packa, men han packar åt fel håll. Jag packar ner och han packar upp och tar till annat rum. Hittar tex trosor under spisen. Eländig och allt grått. Skulle träffat annan kompis idag men kan inte ta hit folk som det ser ut. Man skäms ju. "Hej, jag har ADHD och ska flytta. Ensam. Det syns va?" påbörjade projekt i varje rum och ofullständigt packade lådor, men vafan, jag tappar stinget så lätt och är så avledbar så jag tittar på "sanningens ögonblick" istället på femmans Webb-TV. Vilka idioter som sitter och berättar att de varit otrogna mot sina partners i TV och allt vad det är.

Nu promenad och handla dagens mat. Funderar på vad man ska laga, känner mig oinspirerad, ingenting kommer till hövvet. Blev arg häromdagen på idotisk Linda Skugge-krönika och Vloggade om det men la aldrig upp den. Osäker på om den är nåt att ha, som vanligt så är det bara jag som har åsikt. Linda skugge ska skiljas nu har jag läst. Jag tycker inte synd om henne. Det är såna som hon som gör dålig reklam för feminister. Att man orkar gå omkring och vara så självrättfärdig hela dagarna och ha så mycket att klaga på, det borde belönas med diplom. Än värre är att hon får betalt för att vara bitter och nedlåtande, ungefär som Bert Karlsson. Båda två tycker jag borde satsa på annat, mindre offentligt jobb. Trött på bittra, nedlåtande typer efter att bla ha blivit orättvist behandlad av fittig receptionist på JärfällaHus-kontoret. Överallt är folk bara sura. Inget vidare kul socialt klimat.
Äh, nu skiter jag i det här.

Inga kommentarer: