tisdag, mars 24

Stålmadame

Ja, jag VET att Stieg Larsson är död. Kan jag inte få skriva en enda minigrej och DET, av ungefär typ 1000 jävla ord i en krönika, ska ni kommentera. Fattar ni vad jag menar nu? Kommentera artikeljäveln eller låt bli. Jag VET att han är död. Men det hela passade ganska väl in, då jag kom att tänka på hela konceptet "Män som hatar kvinnor" and so on. Ni är inte enkla att ha att göra med.

Och för övrigt är jag redan grinig idag så jag ska sluta skriva nu. Jag har varit runt på loppmarknader efter en stringhylla. Istället hittade jag kitchiga lampor, en kökslampa för taket, en underbar väggbonad från 70-talet till Alex med djur på, och ett par helt galna gardiner. Några gröna dessertfat slank ned i korgen också, fan, det är ju så jävla billigt på loppis. Dessutom är jag mer eller mindre uppväxt på loppisar då min mormor var i "branschen" så jag har rätt bra koll på vad som är värt och inte. Du som frågade om stilfrågor och frågelåda - kör på för fan, jag svarar på allt i frågeväg. Faktum är att jag pratar gärna om precis allt, utom en enda sak och det är sex. Alltså för egen del. Jag anspelar inte på sex, jag använder mig inte av lättklädda bilder för att locka läsare och jag pratar inte om sex, men det är många som söker på sådana grejer när de hittar hit via google. De blir nog fett besvikna. Jag har till och med sett sökningen "Loo Lönnroth + nakenbilder" i min statistikmodul och det fick mig full i skratt. Ni kan ju leta efter såna, för några sådana har aldrig tagits på mig, även om några ex kommit med förslaget, men det är liksom inte min grej. Dessutom är jag mycket snyggare med kläder på.

Mitt nya hem börjar ta form. Jag hittade även en stålmadame (en sån där kvinnokropp i stål man hänger kläder på) för 50 kronor! Jag bar den genom centrum och såg förmodligen ut som en idiot, men anyway, jag är supernöjd. Imorgon ska jag handla tygfärg och väggfärg. Fan, det är alltså så här det känns när man får bestämma själv? Jag ska aldrig mer bo ihop med någon annan än Alex.

Som sagt, fråga på, och nu vet ni att jag vet att Stieg Larsson är död, så vi kanske kan hoppa över det och glida in på själva ÄMNET istället, eller hur?

3 kommentarer:

S sa...

Förlåt, spydighet not intended. För helvete, jag är ju på din sida ;)

Loo sa...

Haha, ja, jag vet :) Tack :D

J sa...

Okej. Jag har alltså frågor om personlig stil, inte inredning eller så. Det är såhär, att jag optimalt skulle vilja sporta en (tja, hur ska jag förklara).. tänk såhär:
en del courtney love (a la doll parts-videon) och lite emil i lönneberga på det...?
betonning egentligen på bohem, lite romantiskt och skirt, men inte för puttinuttigt, utan nyanser av trash, eller lite hårdare iaf. "rockigt" kallas det kanske? typ, alltså, typ, alltså, typ. :) any sense?
nu till problemet. detta är (retorisk fråga) omöjligt för mig som glasögonbärare? finns det INGEN annan väg ut än linser? :/
orka hålla på med det.. och JÄMT. nej tack.
några tips?
(om du vill ta det off-blogg kan du få min mail, bara säg till..)

Sen får du gärna tipsa om make up för mig.. är trött på att höra att med brunt hår, genomskinlig hy, och ljusblå ögon så ska jag ha "kontrastfärgen" brunt... ^^ men jag ser död ut i de flesta färger <_< (eller ut som en trettonåring..) sotat funkar väl, men gärna något ljust som förstorar mina ögon lite.. (det behöver jag också.) och så man kan få lite färg iaf til fest.

Tack så mycket! :)