lördag, december 5

En cancervlog damnit!

Här får ni, för det är ju tamejfan snart jul. Helt jävla oredigerat, osminkat, allt ni kan tänka er.

8 kommentarer:

M sa...

JAG ÖNSKAR DIG STORT LYCKA TILL!! Nu är det fan snart över!
Du vet vart jag finns om du behöver hjälp! :D

S sa...

Lycka jävla till! =)

Emelie sa...

Får ju erkänna att de e en liten chock o se dig utan nån behåring alls. men du är alltid vacker för du verkar va en så jävla riktig och ärlig människa.. Självklart håller jag tummarna för dig.

Björn sa...

Lycka till :)
/
Björn (holy crap - jag lyfter på min anonymitets-slöja lite! Det här kommer sluta illa! Kommer lixom sluta med att jag blir... världsdiktator!!! "Aut Caesar aut nullus"!!!... (Hint: Chaplin - The Great Dictator)

PS: I mina ögon ser du inte alls ut som onkel fester... du ser ut som en kvinnlig version utav Robert Aschberg och jag ser framför mej att du bara går rakt in på myndigheters stormöten med kamera-team och mick i högsta hugg och bara kör på "har ni hört talas om offentlighetsprincipen? Jaha! Fram mä papprena då! Är det meningen att DEN HÄR ska vara HÄR eller hur driver ni det här stället egentligen *lyfter upp någons bakelse som ligger på nått dokument å kastar iväg den*?! Lägg av mä d där tramset å börja tala klarspråk för fan!"

:D

Kramisar!

Madde sa...

Du känns så fruktansvärt stark!Lycka till, fast det kommer du inte behöva, för det KOMMER gå bra :)

Anonym sa...

Letade av nyfikenhet på ditt namn. Vi har ju inte hörts av på åratal. Väldigt ledsen att se att du drabbats av sjukdom. Hoppas det blir bra för dig och din son!

Mvh

SMK (från elakpistol en gång i tiden)

Mydarlingsister sa...

LYCKA TILL!

Petra sa...

Måste bara skriva att jag tycker du är så jävla bra!,Jag älskar ditt sätt att se på saker,göra saker och gå igenom saker! Du är skön.
Jag pratar och berättar om dig när jag ska försöka få någon att se det från den ljusa sidan,och inte tycka synd om sig själv!,för du är ett bra exempel på vad kämpa är,HUR man kämpar. Jag diggar dig,jag diggar dig hårt! Du kommer komma långt i livet! All lycka till dig och din fina son.