onsdag, november 23

Strömavbrott och krogkväll

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,734969,00.html

Naturligtvis skall detta drabba mig just som jag kommit hem från dagen-efter och står i duschen med munstycket strilande mot min stackars hänsynslöst demolerade kropp. Det säger inte ens knäpp i lysrören, allt blir bara svart med ens och varmvattnet sinar och förvandlats till kallt. Tur nog hade jag inte hunnit stoppa schampo i håret, annars hade det blivit en riktig strömavbrottsklassiker, damsel in fucking distress running out of the building, skrikande med ett stort jävla schampolödder på skallen. Eller så hade jag väl virat en jävla handduk runt huvudet medan jag gjorde det som jag ändå inte hade mycket att välja på att göra, nämligen tända ljus i fönstren (som alla mina grannar, rätt fint ändå) och sätta sig och försöka ringa. Telenätet var inte berört, tack och lov. Jag ringde mormor som berättade att hon hade Ivar på besök. det är hennes bror. Nu vill hon att jag ska åka dit som en annan mannekäng och visa hur stor jag har blivit, tack och lov har jag inte längre någon bredd att tala om så jag klarar mig kanske från gliringar.

Var ute med R igår, det blev en klassisk kväll ute: Intriger, nya människor, lättklädda tjejer, ett blodigt slagsmål och så en och annan ny bekantskap. Tur för mig så var jag inte inblandad i något utom det sistnämnda.
Kvällen blir i övrigt lugn, avslappnad och ägnad åt internet och böcker. Skall dammsuga innan mitt stackars nervvrak till lombo kommer hem, hennes karl kommer som bekant på besök och hon går i taket över det mesta. Nu är elen som bekant tillbaka (hur skulle jag annars skriva detta? Jag har knappast batteridriven router..) så det kan alltså bli tal om att göra lite nytta. Grejen är att jag inte har den minsta lust. Jag är mest sugen på att dricka cup a soup och dagdrömma.

Det här var tamejtusan ansträngande. Bäst att jag tar en svängom till ciggbalkongen.

Inga kommentarer: