onsdag, februari 15

The bells are ringin'

o
Jag har fått halsfluss. Alla hjärtans dag är ett kommersiellt jippo, precis som sexualiteten. Det enda som snurrar i mitt huvud just nu är opiater, intressanta små minnesfragment gällande en specifik person som jag ältat i den här bloggen till döden, ATC- Around the world och diverse andra tabletter som det är lätt att svälja ner. Jag är i ett dunkel rent medvetandemässigt så vänta er ingenting från mig. Jag kapar mina toppar och dalar, men hjärtat, ni vet ju själva. Det har ett eget liv.

Och det är väl det som är finessen med skiten. Right?

Jag är bara hemma och hämtar lite skit, åker snarast tillbaka till Sundbyberg. Jag är lilla loo på bäddsoffan som får pannkakor av mormor. Jag är lilla Loo som sitter och ser ut genom detsamma vädringsfönster som så många gånger som liten och nynnar. Jag är inte mer än ett levande, litet bankande hjärta som vill göra så mycket men som i slutändan gör så jävla lite. Vi hade alla hjärtans jävla dag i skolan med diverse jippon och spex. Jag kom hem och lade mig på soffan och kände mig övergiven, sen hungrig, fick en proteinattack och åt upp en hel jävla kastrull med kalops. Vaknade idag med igensvullen hals, jag är less på att bli sjuk hela jävla tiden. Jag är faktiskt i övrigt en rätt frisk människa. Det är allt det här jävla tramsandet som tar kål på mig.

Jag lyssnar på musik och ler när din röst smeker insidan på min hud. Jag lallar med till musiken medan bilder börjar att bläddra. Jag faller in i en djupt narkotisk slummer medan trådarna stretar i mig. "Kom, kom, ta i mig, håll mig, bered mig" lockar orden och jag kan inte mer än följa med, för jag är inte mer än en liten vrickad flicksnärta utan någon som helst verklighetsförankring. I mitt huvud kan allting ske med rätt form av logik. I mitt huvud kan man reparera i stort sett allting med rätt verktyg, rätt inställning och eventuellt, en jävla massa piller.

I mitt huvud drar någon i mig, jag känner det pulsera när det tar sig igenom huden, det kryper under den, som ett litet litet djur som vankar av och an där under. Att jag varit en spelpjäs i ett långt större maskineri än vad verkligheten velat berätta för mig var oväntat, men att ormen i min mage inte skulle lämna mig, det har jag vetat hela tiden.
Det är riktigt farlig mark. Det är ljuvligt farlig mark jag promenerar på med snövelbeklädda fötter. Det är njutningsfullt, vansinnigt våt, opiatpumpad mark jag ligger och drömmer mig in i om eftermiddagarna medan jag väntar på att livet skall hända med mig. Medan jag väntar på att min första bok ska bli publicerad. Medan jag väntar på att kärleken skall komma tillrätta med mig. Medan jag längtar. För det bor en passion till de förbjudna markerna i mig.

Och jag beklagar att jag får ditt hjärta att slå, men jag planerar att aldrig låta det sluta. Inte så länge jag lever.

"The kisses of the sun

Were sweet I didn’t blink

I let it in my eyes

Like an exotic drink

The radio playing songs

That I have never heard

I don’t know what to say

Oh not another word

Just la la la la la

It goes around the world

Just la la la la la

It’s all around the world

Just la la la la la

And everybody singin’

La la la la la

And now the bells are ringin’

Inside an empty room

My inspiration flows

Can’t wait to hear the tune

Around my head it goes

The magic melody

You want to sing with me

Just la la la la la

The music is the key

And now the night is gone

Still it goes on and on

So deep inside of me

I long to set it free

I don’t know what to do

Just can’t explain to you

I don’t know what to say

Oh not another word

Just la la la la la

It goes around the world

Just la la la la la

It’s all around the world

Just la la la la la

And everybody singin’

La la la la la

And now the bells are ringin’"

ATC - Around the world

Övrigt i Loo's liv: Läste ni Aftonbladet igår, så fanns det en story om en 15-årig tjej som blivit våldtagen och misshandlad på tunnelbanan. Det var min lillasyster:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,777535,00.html

Tack, mänskligheten för att ni ordnar det så bra för oss. Jag ska fan skjuta skallen av er.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, vad var det som hände i tunnelbanan då? Jag menar - det låter ju helt sjukt att han skulle kunna *våldta* någon - alltså med penetrativt sex - mitt bland en massa folk? Eller?

nina sa...

anonymous:LÄSER du artikeln i aftonbladet så står det att t-banevagnen var FOLKTOM. dessutom står det inget om penetrativt sex, men sexuellt ofredande, vilket är lika jävla illa. fy fan.

looi: fuck it, vilken jävla skit. hoppas li´l sis reder sig. :/

jag sket i alla hjärtans dag. hjärtan är löjliga, jag bestämt.

<3löv

¤ sa...

Anonym skithög>>Sätt dig på t-banan en kväll så ska jag dunka ditt huvud i rutorna tills du svimmar, trycka upp mina händer i ditt skrev så ska du få se hur kul det är din lilla äckliga människa.

Ge mig en eldkastare så jag kan rensa upp i den här jävla skitvärlden. 95% av er kan bara gå o dö.

Mina tankar till Loo Fighters o Syster.

IHS

Loo sa...

Mr. Star & Nins >> I love you both.