torsdag, februari 23

Post fylleblogg

Okej, jag bloggade på fyllan iallafall. Här är dagens postutdrag:

"
Hej Loo!

Din röntgen undersökning av huvudet ser bra ut och visar inget onormalt. Tyvärr är det långa väntetider till vår mottagning då det är många patienter som söker, och jag kan i nuläget inte säga exakt när du får tid. Känner du att din huvudvärk är outhärdlig får du då istället söka akut på akutmottagningen.
Mvh,
Jennie Sandqvist
Leg. Läkare
Neurologiska Kliniken,
Karolinska Universitetssjukhuset, solna."

Jag har tid den 15:e mars på specialistneurologen.
Fick ett jobberbjudande som eventpersonal den 5-6 mars. Jag tog det. Och idag är jag bakfull. Liite.
Här är jobbet:

"Tre annorlunda dagar, 6-8 april, för en annorlunda framtid: Seminarier, workshops, inspirerande projekt, teater, möten och mycket mer i Norra Latin och Folkets Hus. Målgruppen för evenemanget är den 6-7 april anställda inom Stockholms Stad och på lördagen den 8 april hälsar vi alla Stockholmare välkomna.

Under evenemanget behöver vi personal för många olika typer av arbetsuppgifter. Allt från incheckning och att dela ut program till att vara behjälplig med praktiska frågor. Men framför allt behövs du för att se till att våra gäster trivs och känner sig varmt välkomna till dessa viktiga dagar.

Så dina viktigaste egenskaper är att du är initiativrik, positiv och inte tvekar att hugga i där det behövs.

Arbetstider

Dagarna vi behöver personal är den 6-8 april 2006. Vi kommer att dela in arbetspassen i skift med olika start- och sluttider. Exakta tider får vi återkomma om men totalt sett kommer vi behöva personal från 06.00 på morgonen till någon gång runt 20.00."

Mr!
I W A N N A G I V E Y O U D E V O T I O N.

Inga kommentarer: