söndag, juli 22

Vill Inte

Jag VILL INTE åka till Huddinge SpecialistMödravård imorgon.
Jag VILL INTE prata med den dumma tanten.
Jag VILL INTE gå på urinprov två dagar i veckan.
Jag VILL INTE.
Men jag måste göra det ändå.I fredags var vi på Gröna Lund. Det var ett sabla ståhej kring allt. Jag tycker att jag mest gick runt och åt. Vi var i det där förbaskade spökhuset, spökena skrämde skiten ur mig. Jag vågade inte en meter utan att skrika, fan vad harig jag blivit på sista tiden. Gravid som jag är så får / kan jag inte åka några tokiga rides, så jag får snällt lulla runt. På fredag är det dags igen, då ska vi plocka med oss ett stort kompani till grönis, bara för att vi kan. Den grymmaste behållningen var trots allt schnitzeln jag åt på Tyrol, den rekommenderas varmt. Jag är tokig i schnitzel, det har blivit en besatthet sedan jag blev gravid. Jag kan äta det i stort sett när som helst. Väck mig mitt i natten och fråga om jag vill ha en, jag svarar garanterat ja.

Som mina läsare poängterat så har jag ju glömt två Bimbo Diaries, däribland Gynnings och Nicole Richie's. Jag får införskaffa dom också. Will do.
Den här månaden händer det. Den första Augusti flyttar jag in i lyan. Jag är thrilled och sitter på IKEA's webbsida och bestämmer soffor och möbler och botaniserar och bestämmer. Det är ju så här, att när man ska till att flytta, då finns det alltid en uppsjö av släktingar som vill ge bort sina skinnsoffor och bedrövligt groteskt äckelfula teakmöbler till en, som ingen annan vill ha. De är så jävla nöjda där de sitter i sin självgodhet och GER BORT saker som de ändå inte vill ha men som nu "kommer till användning" för en blivande barnfamilj. Nu är det så här, att jag VÄGRAR ta in en skinnsoffa i min lägenhet och inte fan vill jag ha nån jävla teakmöbel eller nån jävla fanérprydd bokhylla. Jag vill ha LINJÄRA, RENA, ENFÄRGADE saker, stiliga saker, designade saker, vackra saker, i rätt färgskala (latte, beige, choklad, turkos, vit, svart) och med rätt accessorarer. Jag erkänner att jag är ett design och stilist-freak men nu är det så här, att det är MIN yta och inte deras, jag väljer vad jag ska ha omkring mig, jag vill välja mina gardiner, dukar, bordstabletter, bestick. Och det arvegods jag presumtivt låter träda innanför dörrarna, det förfogar JAG över. Med järnhand.

Så nu vet ni det. Jag kommer bli ett inredningsmonster.

Och så, som ni poängterade så missade jag ju två böcker. Och en tredje! Vem kunde glömma fröken Graaf och hennes snyfthistoria, här har vi Order #2 från Bokus:


1
Det ska bli ett sant nöje att döda dig : [en sann historia] (9789185267958)
36.00

1
Sanningen om diamanter (9789151848242)
114.00

1
Ego girl (9789172637306)
36.00

Så; Sex Bimbo Diaries on its way!

3 kommentarer:

Loma sa...

Hur långt gången är du nu?

Loo sa...

Loma>> 15 weeks, baby!

Mikaela sa...

Och då måste jag naturligtvis påpeka, graafboken suger. ack, den suger. Kanske blev den bättre sedan, men jag kunde inte komma förbi jaggåritreanspråket. :-D