söndag, oktober 14

Internetraggarstereotyper

Den här texten är originalpostad av mig i Hotzone.se 's forum.

Okej, det här är främst till alla tjejer därute, men om ni grabbar råkat ut för liknande historier / stereotyper så tycker jag att ni delger era upplevelser ni med.
Ni har alla stött på dom. Internetraggarna. De rätt lama, skygga och inte så sällan bildlösa typerna som kommer in på ens sida och skriver fantasilösa, enstaviga rader i hopp om att man ska bli helt till sig i trasorna och falla handlöst. Jag tänkte dela med mig av några klassiska internetraggare som jag stött på. Har ni fler? Har ni några andra roliga exempel?

1. Cut n' paste-killen.
Ni känner igen honom direkt. Det här är den fantasilösa killen som glider in på alla snygga brudars sidor (eller snarare; ALLA brudars sidor) varpå han cut n' pastar in samma jävla meddelande på mail som han skickat till 120 personer före dig. Cut n' paste-killen saknar också minne, du kan hinna få samma meddelande upp till sex gånger innan du retar upp dig och svarar på tal vilken jävla idiot du tycker att han är. En sak är säker, han får dig knappast att känna dig varken speciell eller utvald och du undrar vad det är som gör att han aldrig ger upp. Du kommer aldrig få svar på den frågan. Han ger bara inte upp.

2. Camkillen
"Tjena tjejen, vill du se mig runka i cam?" är den enda meningen du får ur honom. Får han tag i din msn kommer han att jaga dig i all evighet. Han saknar förmåga att skriva någonting annat än hur kåt han är och hur stor kuk han har och hur hårt han vill bevisa det för dig i cam. Att du kanske är intresserad av lite mer än bara enskilda kroppsdelar i närbild tycker han är helt befängt. Han har förmodligen fler kukbilder i sitt private än vad du har bilder på dig själv totalt, och det enda han kan snacka om, är sex. Och sin kuk.

3. Myspyskillen
Inte helt olik Camkillen - men den här grabben sysslar med finlir, det vill säga, förtäckta ordalag. Han skickar söta krambjörnar och animerade gif:ar till dig och berättar hur mycket han vill "mysa och gosa" med dig. Han har ett språk som en fjortonåring och blir till slut så sockersliskigt äcklig att du sitter och önskar att han kunde skriva "knulla" istället rakt ut så att han slapp gå som katten kring het gröt. Skapar inte sällan spontanrelationer med folk han inte ens talat med, vips, så har du en relationsförfrågan blinkande när du loggar in från ett nickname du aldrig hört talas om och när du frågar honom varför så levererar han så sockersliskigt drypande svar att du tvångsmässigt börjar fingra på "blockera"-knappen.

4. Kändiswannaben
Den här grabben raggar på ett annorlunda sätt. Med sina dryga festbilder och halvkändiskompiskrets försöker han håva in dig enkom på sitt RYKTE. Han går in flera gånger på din sida innan han sätter in en stöt - tanken han har är ju att du skall se att han varit där och att du i nyfikenhet skall gå in på hans sida och ta kontakt med honom. Den här killen är all about networking och diskussioner om vilka han känner, vilka hans polares polare är och hur cool han är. Han vill få det att verka som att han är mitt i smeten fast han bor i en etta i Rågsved och jobbar som underbetald marknadssäljare - vilket ger honom en perfekt öppning till att påtala att han är i BRANSCHEN. Han spelar svårfångad Robinsonkändis tills du nästan bönar och ber om att få hänga med ut.

Kom igen nu, jag vet att ni stött på minst en sån här. Berätta nu för mamma amp.

6 kommentarer:

Sandra sa...

haha det där är så sant!

Anonym sa...

VA? Internetraggare? På ett sexcommunity! Det borde finnas en lag mot sådant.

S sa...

Hahaha, jag älskar arga Lootexter! Jodå, jag har stött på alla utom möjligtvis den sista, dels på helgon men främst på skunk. En cut n' paste-kille fick jag samma meddelande (kom ihåg det eftersom det löd "skulle du kunna tänka dig att kissa i någons mun för 20000 kr?") från tre gånger, första gången svarade jag något elakt, andra gången blev jag skitförbannad men tredje gången svarade jag inte alls och det verkade vara det bästa. Det kryllar även av både camkillar och myspyskillar på just skunk. Kanske därför du inte varit där sedan typ 2002? Haha...

Zelda sa...

wow, underbart inlägg!
För att inte glömma "kompiskillen", väldigt lik myspyskillen, som är noga med att inte lägga in en stöt förens han framställt sig som en reko kille, en wannabepsykolog och svärmorsdröm som lyssnar och förstår alla ens problem och dagliga trivialiter. Givetvis blir man lika förvånad varje gång när "kompisens" tålamod tar slut och sexanspelningarna eller kärlekssuktandet börjar göra sig tydligt.
Givetvis så drar också killen vidare till nästa när tjejen visar sig vara upptagen eller inte intresserad, fortare än man hinner säga " wtf?"

Dan sa...

HahahAHAHAH! det här var bäst idag. jag skrattar gott hela vägen till lysekil.

min favorit är fortfarande killen som
raggade genom att avsluta den fåniga raggningstexten med

*viftar med en flaska vitt och en påse räkor*

jag blev lite sugen. alla VET ju att vi brudar går igång på vitt vin och räkor, det säger dom i harlequin-romanerna!

J sa...

Underbart skrivet!

Hurra för dig!