onsdag, oktober 3

Stört

Vet ni vad som stör mig som allra mest just nu, och har fått mig uppretad varenda jävla gång jag slår på dumburken, förutom att min digital-tvbox inte kommit än?

Jo, för ni förstår. Vasakronan har gjort en fiffig liten reklamvideo (klicka på länken och välj "filmer" så kommer ni till den) tillsammans med Mikael Persbrandt, där han hoppar runt och dansar i en hotellliknande miljö, flyger över skimrande ytor och klappar takten. Innovativt kan man tycka, om man inte sett Fatboy Slim's fantastiska video med Christopher Walken, som gör exakt samma sak, fast snyggare och bättre. Och den videon har några år på nacken, till skillnad från vasakronan-ripoffen.
Fy fan vad jag ser ner på copycats till reklammakare. Och vad värre är; Musiken de använder går i nästintill samma bpm-antal som Fatboy slim's "Weapon of choice" och den är skrämmande fatboy slim-lik. Och vad försöker de insinuera? Att Persbrandt skulle vara sveriges svar på Christopher Walken?

Ursäkta?

6 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.resume.se/nyheter/2006/12/06/persbrandt-trippar-pa-ta-f/

Loo sa...

anonym >> Ja? Det var just det jag skrev.

SixDays sa...

Tja persbrandt är trevlig, men det är alltid trist när de gör en ripoff om man inte gör det i tribut form, vilket det inte verkar vara frågan om här.


Kul att se att du bloggar :)

Mvh
SixDays

Anonym sa...

Jo, ansvarig på vasakronan svarar ju på just de frågor du ställer, och gjorde det för nästan ett år sedan.

Men om det är det som du stör dig mest på så verkar du ha det ganska lugnt och skönt, och då är det bara att gratulera!

S sa...

fy fan, önskar att jag aldrig gått in och tittat.

deep.ed sa...

Godmorgon ;)

http://researcher.se/index.php?s=Persbrandt