onsdag, mars 28

Klubbtips / Uteliv 28 Mars

Veckans Klubbtips / KlubbLiv på den elektroniska fronten STHLM:

Imorgon, Onsdag (Detvillsäga, idag, fast om ett dygn) har jag gästlisteplatser till Skream på Berns. Tjoho! Mer om det hela kan ni själva spana in hos en kollega: http://frashness.blogspot.com/2007/03/skream-berns-283.html

Ur Mailet:
"Dörrarna öppnar 21.00 och stänger 04.00. Skream kommeratt starta sitt set vid midnatt och innan dess kommer det att bjudas på ett live framträdande av Karin ström samt djande av Jejo. Räkna alltså med Dubstep från 00.00 till 04.00.

Lineuppen och info nedan:
L-Wiz (Dub police)
Gena
Trickykid
Systematic
Irk

21-04, 20 år, 60kr Klubb 2.35:1, Berns berzelii park"


På Fredag kommer den legendariska ChicagoHouse-DJ:n , en av acidhousens grundare, – DJ Pierre, till Grodan Cocktail Club. Han kan stoltsera med att ha pumpat ut hits på labels som Azuli, Strictly Rhythm och Rephlex, varav åtminstone Strictly Rhythm borde säga er något.

På den gamla goda tiden, då jag var sexton år och varje vecka satt klistrad framför radioapparaten för att höra Calle Dernulf på P3 Dans, så nämndes detta bolag tämligen flitigt i hitssammanhang. Detta var mellan 1995 - 1997 då Dansmusiken på allvar satte sitt fäste i Sverige, på den tiden då ställen som Docklands fortfarande var Underground och då begreppet "brytrave" verkligen var ett faktum. I det såå moderna 2007 kan vem som helst attendera en elektronisk klubb och det existerar ingenting som längre kan kallas "Underground". Har vi tur kanske vi gamla rävar från begynnelsen kan få retrospektivt lystmäte i och med den kommande Fredagen.

Neat & Cocktail Club & Kahlua Grodan Grev Turegatan 30 mars 22-03 120 kr 23 år


På Lördag förfestar jag på StereoLounge i Vasastan. Club Moose, torsdagsrävarna på gamla Tivoli i Mariatorget, gästar en av mina absoluta favvo-häng @ the moment. Tokrekommendation!

Ur medlemsmailet:

"Club Moose Lördag 2007-03-31 @ Stereo Lounge, Markvardsgatan 4
Ännu en gång gästar vi Stereo Lounge, vardagsrummet i vasastan! Tac serverar lounge, jazz och electronica innan Kickan och Haywood Jablohmi tar över med house och electro.

Datum: Lördag 2007-03-31
Tid: 21-01
Pris: Gratis
Åldersgräns: 18 år

Obs! Obligatorisk medlemskap eller gästlista! Skicka fullständigt namn på alla som skall komma till lista@club-moose.com eller bli medlem gratis på http://www.club-moose.com/ "

Efter StereoLounge bär det i rekommendation raskt direkt av till IBOGA Label Night. Lineup och info som följer:

IBOGA LABEL NIGHT Wasahallen, Djurgården 31/3

Live: Phony Orphants (Danmark)
Beat Bizarre (Danmark)
Emok (Danmark)
DJ´s:
Dj Emok (Danmark)
Dj Jeppe (Danmark)
Danny Deluxx (Socially hazardous)

For more info check: http://www.iboga.dk

Digital reality utlovar; "Under kvällen kommer det att bjudas både på minimal techno till mer full on progressive psy trance och även electro proggy groove :) " - Tack som fan! Jag är naturligtvis såå där.

Avslutningsvis så har, som ni ser på flyern ovan, TWISTED, en fräsig Houseklubb Nästa onsdag den 4:e April. Full on!

Inga kommentarer: