onsdag, mars 14

Vinfrukostens sanna essens


Igår lärde jag mig att rulla cigaretter med maskin. Inte en sån där fuskmaskin som man bara petar in och drar fram och tillbaka, utan en svart rackare med någon form av nedsänkt plast. Jag kan bara meddela att jag är något av en naturbegåvning på detta, enligt säkra källor.


Jag vaknar idag hemma hos H, som åker för att möta sin handledare. Jag motstår lusten att ta en vinfrukost ungefär fem sekunder, sedan gör jag det ändå. Rullar några cigaretter och ser ut på det så kallade vårvädret. Vårjackan har jag hemma hos C, så den är inte aktuell. Om jag ens går utanför dörren så blir det min svarta peak performance med hood och de grå byxorna som börjat sitta lite väl löst på sistone. Vilket i min viktfixerade värld bara är av godo, ty ja, jag har ätstörningar och ja, jag är fixerad vid min kropp, då särskilt under perioder då jag borde ägna annat åt än att vara fixerad vid just den. Men tanken på att placera en massa fett (mindre viktfixering? hm) där det nu är ben gör mig olycklig och vansinnig. Så jag äter knappt. Det finns inte ens en hunger och alkoholen biter dåligt på mig den med. Droger har jag vare sig råd eller ork med och det finns tydligen utomstående som läser den här bloggen, bland annat morfars advokat (!) som säkerligen uppskattar att läsa smaskiga detaljer angående min mors förehavanden så det kan ni glömma att ni får.


Jag är trött och less redan när jag vaknar. Mamma är som hon är och blir vräkt inom kort. Jag vet inte var mina så kallade vänner är men inte fan hör de av sig och lika väl är det. Jag arbetar väldigt lite och jag skulle ju börja jobba på ett flashigt mediaföretag men detta till trots så blev inte det mycket av saken. Jag har saker lite varstans runt stockholm som jag inte kan plocka ihop förrän pappa kommer från mexico. Då kommer jag att flytta in där, på obestämd tid, tills mitt liv börjar likna just ett liv. Vad jag gör just nu? Jag komplicerar mitt liv. Jag försöker reda ut tråd efter tråd men det snurrar bara tillbaka igen.


Jag kommer senare att redogöra för en intressant konversation mellan mig och Alx i min anteckningsbok från helgen. Vi diskuterar begreppet samlag ur en mycket intressant synvinkel. Men nu är det dags att städa upp lite från gårdagens vindrickande här, varpå en skön dusch kanske kan göra susen med det dåliga samvetet.


Och tack igen, för alla snälla kommentarer. Jag uppskattar det verkligen.

Bild: www.wtc.se/img/pic_aktiviteter_vin.jpg

1 kommentar:

S sa...

Okej, "mindre viktfixering" var visst lite fel av mig, my bad. Men visst har du skrivit mindre om det på sistone? Om man jämför med lunartiden åtminstone. Hur som helst, gårdagens kommentar var till för att försvara dig, så jag hoppas att du inte tog illa upp. Som läsare tycker jag inte att man har rätt att döma dig pga dina beslut i livet, det finns ju en anledning till att vi fortsätter läsa och den är förmodligen, utöver ditt hektiska och händelserika liv, att du är grym på att skriva.