tisdag, september 9

Säljer jag?


Jag fick ett intressant mail idag. Som synes i screenshoten till vänster. Som följer:

"hejssan
kom av en slump in på din blogg. Mycket trevligt =)
Gött att du är mera på fötter efter allt missbruk å sådant. Såg att du hade fått sub utskrivet..säljer du o för hur mkt? Lycka till med din son!"

Eh.. hörrudu Dessan. Du läser att jag är en beroende som får medicin mot mitt missbruk, att jag har barn och att jag "kommit på fötter" och sen undrar du om jag säljer knark? Säljer samma medicin som jag väntat i flera månader på att få? Brukar du skriva till bloggare och fråga om de säljer knark, eller är det bara folk som har ungar och är rehabiliterade?
Alltså.
Allvarligt.
Ger jag på något vis intryck av att jag är någon form av knarklangare?

För övrigt så händer det en del. Jag började på 2mg Suboxone i Måndags och ökade till 4mg idag. Vi skall fortsätta trappningen tills vi uppnår en tillfredsställande nivå. Och jag mår bättre än på länge, min energi är på väg tillbaka och min kropp känns lättare. Vi får se hur jag stabiliserar mig här, just nu är det mycket känslor och tankar som obearbetat kommer upp till ytan. Jag anpassar mig.
För övrigt så finns det ingen medicin för mig att "langa" då jag går till beroendemottagningen varje dag och hämtar min medicin på plats, lämnar urinprov och sitter ned med en sköterska tills tabletten lösts upp i munnen. Så kommer jag att ha det framöver, ett bra tag tills man släpper mig med större ansvar. Men vid den tiden då jag själv rår över min medicin kommer jag naturligtvis inte att sälja ett jävla skit. Den här medicinen är livsviktig för mig. Om jag hade velat tjäna snabba, svarta pengar hade jag tagit ett svartjobb, inte bökat mig genom beroendevården i ett års tid.

Jag blir så trött.

Och älskade Alexander
har fått sin första förkylning. Åh mitt skruttiga troll! han snorar och hostar och jämrar sig och jag får bära runt på honom hela tiden. Det är inget vidare det här.

3 kommentarer:

gil sa...

Bra gjort, forsätt kämpa på. Det är värt mödan.

Loo sa...

Tackar :)

Fade sa...

HAHA, skrattretande. Jo, Loo är ute och langar knark på nätet. HAHHAHAHAHAHAHA! Särskilt via mail. Oh my.