söndag, september 21

Brunett and no strings attached plus dinner


Jag blev brunett igår. Och mitt ex H tyckte inte alls om det. Träffade ST idag, och han sa varken bu eller bä om saken. More like "äh, jag ser bara en silhuett, du sitter i motljus". Sedan inspekterade han mig på lite andra fronter så vi gick inte djupare in på min nyvunna hårfärg. Ehm.
Det är apstressigt att åka till Rosenlund för att hämta min medicin varje jävla helg. Hoppas jag slipper restriktionerna och får ha medicinen över helgen snart, för jag kreverar. Jag och alex rusade dit, försenade och försovna, och inga hard feelings för alla sköterskor bara äälskade alex (jag älskar att ha en så charmig och glad unge som stjäl showen från det faktum att hans mamma är ett tidsoptimistiskt fuckup). Strax efter att jag lagt medicinen under tungan ringde ST lite spontant (mycket intressant, för han ringer aldrig spontant - om han inte intagit några alkoholhaltiga drycker so to speak) och jag och alex blev inbjudna i hans residens för lite TV-tittande och lek med ST's son X's bilbana (hängde ni med där?) (Nej fade, du kan hälsa ungen din att alex bara fick titta lite och känna, inget är sönder eller så :) - sedan försökte jag och alex tjata med oss ST hem, men han ville "vara hemma och lulla". Jag till och med lockade med god middag, nya filmer och vidare djupa inspektioner av hans fysiska lekamen, men den jäveln turned me down! Shit, i totally lost my charm these days, förr i tiden kunde jag övertala vem som helst till vad som helst, nu kan jag inte ens muta karlarna med att komma hem till mig och bli bortskämda!

Det här är hemskt! Kan det ha att göra med min nya hårfärg? I såfall bleker jag tillbaka. Med en gång. Jag vill ju inte vara ensamstående singelmamma resten av mitt jävla liv. Om jag inte ens kan locka till mig lite no-strings-attached-sex med tillhörande GRATIS MAT, var fan är världen - och mitt utseende slash charm - på väg?
Fuck, det här är illavarslande.

5 kommentarer:

Fade sa...

Nej, det är ingenting att hänga upp sig på. Som jag känner ST så föredrar han ALLTID att vara hemma och "ta det lugnt". Haha. Och din hårfärg är urläcker, tycker du ska ha det så.

Och klart Alex ska leka med storebrors (eh, jag menar Xanders) leksaker. Heja! :P

Anonym sa...

ST igen? Tappade ni inte kontakten?

Loo sa...

anonym > Bara för att jag inte skriver om en person och min relation till denne så betyder det inte att jag inte har kontakt med personen. Men vi har haft kontakt mest hela tiden.

Loo sa...

fade > HAHA. Ja, jag är ju KURERAD nu! ;D

Nina va sa...

jag tycker håret är AB FAB! och inte på det där sättet som med schlagerbyxorna, att jag eventuellt säger det av en undanträngd önskan att du skall vara fulare än mig, utan PÅ RIKTIGT! :D

mitt hår är orangefärgat så!