måndag, september 8

Helgen i bilder


Söndagspromenad i Sundbyberg med Nina. Alex har fått en nemo av Ninas föräldrar. Alex är glad, nina ser ut som en snusktant som ska råna iväg alex långt bort.


Alexander tackar Tommy och Maria för fina Nemo. Den blev finfint sovsällskap på vägen hem.


Mamma och alex poserar.


Mamma Loo poserar.

Cléo poserar.


Lördag och middag och kaffekärringshäng i hemmet. Här visar mjukisarna K och lillebror hur det ska gå till. Se, observera och få ångest, hälsar lillebror till Jessica Zandén och Cecilia Gyllenhammar. Så här ska det gå till! Mjuka, metrosexuella män med god hand om barn. Gotta love it.

Mamma Loo har börjat på GI-inspirerad kost. Här synes hennes quornfilégryta med lök och krossade tomater, aningen chili, kanel och sallad. Bulgur och quinoa i basen.


Världens minsta fötter.


Världens finaste unge.

5 kommentarer:

Nina sa...

alltså, kristers pose på den där bilden - jag kan inte sluta skratta åt den. gullkrister!

T e s s i sa...

Du, vad är det för ställning med alex och de två "mjukis" männen ? Ser ut som nått man hänger upp bildkyddet i ? Vad gillar alex att vaccineras? Jag borde med köra lite Gi, men min diet består av havrebollar, röda munnar och kexchoklad. Brrraaa där, inte!

Loo sa...

Tessi > det där är en gungställning som jag fått av min snälla granne. Den är helt fantastisk och alex gillar att sitta i den korta stunder, och somna i när han är trött. den gungar "lagom" mycket och flyttar sig inte. Jag vet inte var man får tag i en, men den är polsk och heter "UNAL". Mysig grej, inget jag hade köpt själv sådär men gratis är väldigt gott.

Alex blev så förtvivlad och grät förra vaccineringen. jag klarar ju inte av att hålla honom när sprutan ska in för jag vill ju klappa till kärringen som gör illa mitt barn på ren instinkt. Och det kan man ju inte göra för hon gör ju det för hans bästa. Men ingen feber eller så, det gör bara ont. Tuva då?

Nina > ja jag vet :D

Lovi sa...

guud så fin alex är! Blir helt häpen varje gång jag ser bilder på honom! En riktigt VACKER unge! (Min är också vacker, men jävligt fet)

Grattis till subotex behandligen! Jag känner dig juh inte, men efter att ha läst din blogg för jävla länge nu så känns det ibland så! Så stark och att du pallar med att vara både ensamstående och genomgå en behandling är en riktig pepp för mig som snart kommer påbörja psykoterapi..

All världens kramar till dig och din bedårande lilla son! Kram!

Loo sa...

Lovi, du verkar vara en underbar tjej och människa. Jag är lika imponerad av dig, har ju följt din graviditet med Theo och allt du fått gå igenom. Ge dig själv en ordentlig klapp på axeln för du är starkare än du tror :)