fredag, september 15

Loos valguide - träng dig fram i politikens djungel, del 1

Det ni alla väntat på: Loos valguide! Om ni undrat vad dessa förbenade kvacksalvare egentligen sysslar med; Look no further! Här finns all information ni behöver, parti för parti. Och du - snyggast vinner! Jag presenterar den osminkade sanningen: vad de egentligen säger och menar och står för. Det är bara för dig att välja. Eller inte...

Socialdemokraterna

"Hej! Vi är Sossar. Vi är raw weak cock sucking pussies som står med varsin fot i det röda respektive blå blocket, men det är vi också för feta pussies för att konkretisera, så låt oss nu tilsammans, i sann demokratisk anda, hålla käften och låta valfläsket tysta mun.

För ett decennium sedan (eller, var det en kvart..?) var vi kommunister, men den skiten har vi lagt ner, till förmån för gamla hederliga arbetarprinciper och feministisk kampvilja. Ett gott exempel på detta är ju att chefen för vårt mossiga 40-plus-gäng gjort vad vi kallar feministpolitisk wallraff genom att att via sängvägen parlamentarhora med en eller annan statlig monopolchef. Jämställdhet kan ju upplevas, och utföras, på flera plan, och som ni vet så kämpar ju vi väldigt hårt för vad vi kallar "den svenska modellen". Och vad kunde egentligen vara mer svenskt än blont hår, blå ögon, köttbullar och lite hederlig, parlamentarisk porr? (alla talar naturligtvis svenska)"

Speakerröst: Hela säsongen av Parlamentarhororna finns nu att köpa till extra förmåndligt pris på DVD - bara för dig med coop konsumkort!

Moderaterna

"Goddag. Reinfeldt heter jag. I stort sett alla som röstar på mig och mitt fierce force team är missnöjda fyrtiotalister vars skalbolag och aktier börjat sina i utdelning de senaste åren, naturligtvis tack vare idiotiska sossar, totalt meningslösa arbetarpåfund så som anställningstrygghet, arbetsgivaravgifter, socialbidrag och annat trams. Vi vet att vi vet vad som är bäst för dig, och eftersom vi inte tror på socialistiskt myspys i stil med vård (så länge du inte betalar bra..) och rehabilitering..pja, vi säger hellre; lås in svinen! Kort sagt; om du inte är en chablis-sippande, bakåtsträvande stark aktieägare runt femtio som hållit dig inomhus de senaste åren, som faktiskt ser fördelarna med at sänka samtliga statliga bidrag för att äntligen kunna göra oss av med förmögenhetsskatten, så är det faktiskt ingen idé att du kryssar i vår valsedel. Men vi vet trots allt vad som är bäst för dig, och jag - Reinfeldt också, är trots allt snyggare än Göran, så du kommer rösta på oss ändå. Bra va?

PS. Vad gillar du min nya slips? DS.

FI

"Feministiskt initiativ har tyvärr inte kunnat nås med anledning av den hektiska valkampanj som nu pågår. Säkra källor verifierar dock att en grov majoritet av kärringalliansen hakat på bag-in-box-trenden och kranat ner sig rejält, detta som ett förebyggande i ett nytt system kring narkotikafrågor kallat "trial and error". Rykten gör gällande att en kraftigt rödrusig Sahlin med anhang,skal ha debatterat partiets ännu oklara, eller eventuellt hemliga, sakfrågor på en välkänd gayklubb i centrala stockholm. Kvinnoledet skall enligt uppgift ha skanderat "lesbiska slagord" samt försökt värva förstagångsväljare genom att dela ut gladpack och gratis kondomer åt förbipasserande.

Ett hastigt ögnande genom partiprogrammet, som dock enbart täckte ett halvt a5-ARK och var skriven på rövarspråket, indikerade dock på att partiet även är engagerade i sakfrågor. Detta kunde dock inte verifieras"








Inga kommentarer: