lördag, september 2

Morfar var är du?

Jag har fått klagomål på att jag använder en alldeles för liten text i min blogg, så jag ändrar lite på saken och ökar en punkt. [Eftersom somliga inte känner till kommandot Visa -> textstorlek i IE eller Mozilla, vilket jag använder när jag känner mig extra dyslektisk]. (Förresten använder jag mig inte av skit-IE i vilket fall som helst. GO MOZILLA USERS!)

; skolan är rolig. Har redan börjat bekanta mig med några i klassen, och alla verkar hur sköna som helst. Träffade M häromdagen, åt sushi och snackade goja och det var som the good ol' times, fast bättre. Jag känner igen den där blicken, jag har sett den förr. Den kommer jag aldrig att glömma.
Återigen vill jag promota http://shamonk.ignitioncrew.com - eftersom han är lysande, och återigen kommer en mindre update:
-Morfar försvann från långvården häromdagen. Mycket runtringande bland folk men fortfarande inget sign of morfar. Morfar, var fan är du?

Grälade med S häromveckan vilket bara ledde till missförstånd och annat trams. Igår en snabbsväng till Restaurang Lejiontornet på Lilla nygatan för någon form av bisexuell öl (!) och sedan svängde jag hem och tittade på fight club tills jag somnade.

M:s ipod, vilken jag har fått vantarna på, spelar i stort sett bara min egen musik. 20 GB rent vansinne. Känner mig som en lyxig piraya deluxe när jag kommer svängande med mr.ipod längs gatorna. Ann Lee sjunger sin gamla hit "two times" i min winamp och det är en oplanerad Lördageftermiddag.

"Right into the blue
two times.."

Inatt drömde jag något riktigt vrickat. Jag befann mig i en märkligt byggd lägenhet (som vanligt), och det pågick någon slags mässa utanför. Hela lägenheten var full med ormar. Jag var ensam i lägenheten och låg och sov. Så länge jag sov så var jag mer eller mindre trygg men när jag vaknade hade jag ett mission; att inte bli biten och att plocka ut alla ormar ur lägenheten innan (någon) skulle komma hem. Jag var livrädd och panikslagen och ringde pappa som rådde mig att sätta på mig gummistövlar (!). Jag skulle ha tag i en sådan där klypa som de använder på discovery för att lyfta ormarna med men jag fann ingen. Det var förbaskat aggressiva ormar också, de reste sig mot mig och var aggressiva och jävligt stora.

I veckan drömde jag också att jag hade en baby, fast det var egentligen en slags robot, som man kunde fälla ner visiret på, och då blinkade den när den behövde nånting istället för att man behövde lista ut det själv. Helt sjukt. Jag drömmer verkligen helt bisarrt just nu. Jag vet att det beror på förändringar i mig, jag förändras alltid om höstarna. På våren stagnerar jag långsamt och mina somrar är oftast ett enda stort blurr, man får ingenting gjort och man går upp i vikt och gör ingenting annat än liksom glider omkring. Om hösten kommer man upp i varv igen.

Apropå det, här kommer veckans playlist:

1. Infected Mushroom - Converting vegetarians
2. Anthony Rother - Biomechanic
3. Adam Freeland - We want your soul
4. Alden Tyrell - Obsession
5. Victór Pérez - The music
6. Bo kaspers orkester - Långsamt
7. Thievery Corporation - Shoalin
8. Symbiosis - Protocol
9. Laid Back - Bakerman [gammal klassiker från 1990-talet]
10. Trio Töykeät - Heart Films
11. Mandy Moore - First kiss
12. VNV Nation - Honour
13. 2Unlimited - Magic friend [instrumental]
14. Chris Isaak - baby did a bad bad thing
15. Equatronic - Assistant views
16. Massive attack - risingson
17. Sun Trust - How insensitive [för de elektroniska jazzälskarna!]
18. Funky For you - deadbeats
19. Nice cream - song 2 [blur-remix]
20. Amon Tobin - Chronic tronic
21. Fairlight children - Falling out
22. Marie Serneholt - That's the way...

och ja, jag erkänner. Jag tycker faktiskt att westlife's "amazing" är skitbra. Som någon okänd användare skrev i min shoutbox på last.fm - "Seriously! No-one can listen to all this music! i would go crazy!" - Jag har redan förstått att jag för somliga är mer eller mindre musikaliskt schizofren. Nu vet jag den sanna innebörden av just schizofreni då min mor, som poängterat, är nere in deep mud vad gäller just den där detaljen.

"Only You can take me places.."



Övrigt: MORFAR! VAR FAN ÄR DU?

Inga kommentarer: