fredag, november 17

Ännu en härlig fredag

OH YES! helgen slår ner i mig som en bomb. Jag har nya naglar, är nyfixad i håret med nyklippt lugg, jag har gått igenom hela kroppen med min darling mr venus vibrance, jag är len, nyduschad, blond, kort sagt; etthundrasjuttio centimeter rent GODIS. Jag fick den nya mobilen idag, så om några timmar är jag up n' running med SonyEricsson's K750i Live!

(Spana in den Här!)

Jag fick en silverfärgad fast jag beställde en svart, men skitsamma :).


Ringde genast ¤ och berättade; men han var på djävulshumör. Jag statuerade för ¤ att jag har planer på att "skaffa mig" en karl, då jag inte kan onanera med de här jävla naglarna jag gjort. Det tyckte han var skitkul. Jag tycker inte att det är lika roligt eftersom det är mig det drabbar. In times like these när jag är som allra mest på g rent fysiskt är det faktiskt hemskt.

Nu är det ju inte så att universum kretsar kring sexuell tillfredsställelse (eller?) men med tanke på hur sällan jag de facto har sex.. skitsamma. ¤ föreslog att jag skulle "ragga upp" någon, han tillade "du behöver väl bara gå utanför dörren och slita in någon i porten, du är så sexig så ingen tackar nej" men där är ytterligare ett problem. Jag fixar inte one night stands! med andra ord; jag måste (tydligen) skaffa mig en karl.


Och det är tekniskt sett
både det enda och sista jag behöver, för så här är dealen: män ger mig problem. Huvudbry. Jag blir stressad. Jag kan inte äta. Jag kan inte sova. Jag blir helt mongo. Och vadå, räcker det inte med att ha en sexig, manlig bästa vän som jag lunchar med? Å andra sidan vore det rätt soft att ha någon att sova med också & det kan ju knappast ¤ erbjuda mig, så..
Det återstår att se. Jag har informerat söta M2 om handfatet och han skulle hjälpa mig. Jag kanske får bjuda karlsloken på lite mat också.Han har en stående inbjudan till min lya, men har mycket att göra just nu.

Så; dagens fredagsFix: (OBS! Känsliga läsare varnas: tjejgrejer)

Hår: Garnier Fructis Schampo + Garnier Fructis inpackning + föning + plattång + Bromella Blonde Mousse Strong

Kropp:
Venus Vibrance + Gilette apricot raklödder + Dove silk duschcréme + Lumene Luminous Bronzer hudkräm + Nivea pearl deo + Alyssa Ashley Vanilla Parfym


Naglar:
Ett topcoat rosa nr 112 från Make up Factory


Ansikte
: Nivea Young washoff Cleanser + CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing cream + CLINIQUE Hydradefense


Ovanpå detta;
min nya turkosa & vita adidas girly double stitched linne, white leather puma case bag, Nike stövlar, Svarta dance pants och smink.
Ja, jag känner mig rätt snygg idag.

VÄLKOMMEN TILL ÄNNU EN HÄRLIG FREDAG PÅ ZINKENSDAMM!

Inga kommentarer: