tisdag, maj 1

Gud i min grogg

Det är inte klokt. Jag måste verkligen skaffa en jävla diktafon eller sån där jävla mini-tape-recorder att bära med mig, kanske lite Gonzostyle fasttejpad runt midjan. Hela dagarna dräller jag omkring och kläcker ur mig mer eller mindre underhållande dravel, så det är inte mer än rätt än att hela världen kan få ta del av skräpet. Inte så att jag erbjuder några djupare insikter med mina sarkastiskt drypande repliker; De har bara ett visst underhållningsvärde. Jämförbart med en gammal VHS-apparat på en loppmarknad i Skärholmen. Det är ungefär den enda vettiga slutsats jag nått på ett par dagar, men tro inte att jag gått miste om konfekten bara för det! Det finns inte många som behärskar The Fine Art OF Svammel som jag gör, och det finns därmed inte heller mycket till mothugg i min omedelbara närhet att vässa klorna mot om man skulle "vaga ur". Därför uppfann Gud internet! Som ordmässig tröst åt alla oss stackare som inte har några (vettiga) vänner att konsultera.


Tidigt i morse fann jag självaste Gud fader i botten på min grogg. Jag försökte nyttja denna religiösa upplevelse genom att annonsera hans närvaro på diverse sajter, och erbjöd även Gudlösa främlingar att besöka densamme för det fashionabla priset av 500 kronor titten. Min affärsidé gick totalt i stöpet. Så vitt jag vet ligger Gud kvar på botten av det alkoholstinna grogg-glaset och simmar i vaniljvodka och kolsyrelös Sprite. Han har inte varit till mycket nytta än så länge men kanske väntar en vändning efter en redig match med diskborsten.

För övrigt är allt, som vanligt, totalt upp och nedvänt. Ingen ordning. Tur man har vanan inne.
Dagen erbjuder städning, tvätt, diverse umgänge med H, och så Internet, så klart. Och Valborg blev lugn och metodisk och jag gick inte utanför dörren. Redlösa tonåringar och brasor gör mig, skumt nog, nervös. I light my own damn fire, här i the comfort of our home.

Dagens blogg boostades rent musikaliskt av gammal goding från Förr: Apoptygma Berzerk- Kathy's Song
Bild: Stellah

3 kommentarer:

Åsa sa...

Hej vännen! Var har du tagit vägen? Hoppas det inte har hänt ngt. kram

Anonym sa...

Nå, vad har det blivit för underhållande kommentarer under tiden som gått?

Loo sa...

inte många alls, som du ser :(