tisdag, december 19

Fever

Dagens låt: Gigi D' Agostino - The riddle

Okej, så jag vaknar tidigt, tidigt på morgonen efter att ha slumrat in med feberfläckar på hornhinnan. jag fryser så jag skakar i hela kroppen, jag blir inte varm. Kryper in i badrummet, hela världen snurrar. Tappar upp en dubbel magnecyl, tar samtliga husets täcken, lägger mig med dom tätt intill mig och trycker mot elementet. Käkarna skakar, det dansar framför ögonen. Slår på morgonens Dr.Phil, det har börjat bli lite av en vana att titta på dr.phil på morgonen. Saknar verkligen min kombo i det här sjukdomsläget (och annars också naturligtvis) och ligger och försöker knappa fram ett begripligt meddelande till ST, som faktiskt kvalat in till två positioner redan; han är bakgrundsbild på min mobil (sic!) och han har en egen tandborste i vårt badrum. Jag tror inte att någon kvalat in på den sortens position sedan..ja, sen dackefejden. Funderar på om jag också fått körtelfeber nu, som E och hennes kille haft. Inser att jag måste få ner febern och ta mig till farbror doktorn, för L säger att det är skitfarligt om man inte blir behandlad för det. Mitt immunförsvar jobbar deluxe, jag kan knappt skriva.

Har haft märkliga feberdrömmar hela morgonen men nu har jag slutat skaka av köld, så nu åker jag och kollar upp skiten.

Och seriöst, det var väl ett jävla tjat om den där Fuglesang. Hur länge ska han behöva ränna runt däruppe egentligen? kan han inte komma ner snart så mediahypen lägger sig? Killen är ju för fan inte ens charmig! Han är en skittråkig, alldaglig, usa-boende svensk med tråkigt utseende, tråkiga intressen och med ett NORSKT efternamn. Ska de hypa någon kan de väl för fan se till att skicka upp lite godingar på rymdresor så att man åtminstone får något att titta på.
Jag hoppas verkligen att jag friskar på mig, för imorgon ska jag ju till Titan på någon form av kickoffspex inför inspelningarna och det går liksom inte att ligga hemma och dröna om man ska göra ett gott mediaimpression.

Delerium kommer stort idag med klassikern "Serenity" och er alldeles egna favorit-Loo åker till vårdcentralen nu för att administrera sin hälsa.

Måste skärpa mig med brudigheten. Komma här och sätta en karl som wallpaper i telefonen. Nä, det är inte riktigt likt mig. Har försökt undersöka om ST måhända kan ha drogrelaterade egenskaper, typ att man blir beroende efter några injektioner. Själv nekar han till anklagelserna, men jag är honom på spåren.

Off i go, people. Doktorn ska fixa mig så jag blir fin och hel igen.

Bild: Löpsedelssvenskan blir bara vassare. Från förra veckans Expressen. Vad FAN är en "porratack"? Ideér, förklaringar och förslag på detta tämligen intrikata ord mottages tacksamt.

Inga kommentarer: