onsdag, april 18

Jack Daniels


Älskling berättar:

"Jack Daniels är så jävla hårdrock"


Här kommer dagens bilder, på vår dotter Cléo och på min älskling, H. Min snart fjortonåriga siamesdam som hängt med sedan tid och rum. Nu bor hon hos mig och H. Som synes.

Jag och H har haft världens finaste prat om allt och ingenting. Och på fredag kommer Lillebror över på finbesök för att fira med oss!
Jag, H och katten hälsar från Ghettot:
Vi mår bra. Vi har vår i luften.
- Var har ni er?

Jag sa just till H, eftersom han ska dricka upp sin öl innan vi somnar, och jag har MASSOR AV SPRIT kvar, att när han väcker mig imorgon så ska han fan slicka min fitta (eventuellt med amerikansk brytning) och då kommer jag bli på bättre humör än tidigare morgnar. Och då jag eventuellt kommer vara bakfull då, så har jag gett honom en Veet våtservett som han kan vaska av mig med innan om det skulle vara så att jag är ofräsch. Han emottogg detta erbjudande med en mycket suspekt min.
Jag erbjöd honom att suga av honom alldeles nyss, som preventivt moterbjudande, och vad säger karln?!
"Nä, jag vill inte att min kuk ska smaka Pinâ Colada sen.."

HERREGUD.

Jag har suttit och läst om mina bekanta och vänner och allt vad de har för sig i sina bloggar. Ni kanske tror att jag är en självcentrerad fitta, men jag har mer koll än ni kan föreställa er, trots allt mitt supande och knarkande over here. Ärligt talat; är ni mina vänner verkligen? Jag har svårt att tro det.
Och om ni kikar i högerframen här så finns en länk till C9H13N [H2] - det är min tokiga gangsters blogg, det. Och jag kan rekommendera den, för han skriver så att man skrattar och kissar på sig.
Och för alla er som inte fattat det; Jag är kär i den här karln. Jag vet att jag låter all that hardass jävla yta här i bloggen ibland, men jag är det. Jag är kär i sättet han får mig att skratta på, sättet han håller mig borta från heroin och dumheter, sättet han kysser mig, det pojkaktiga vis han ser på mig på när han är generad, jag är förälskad i hans underarmar med alla tatueringarna, jag är förälskad i sättet vi ****** på, för jag blir som en jävla spännbåge, en elementarpartikel utan vett och sans. Folk har försökt att separera oss, snacka skit om oss, folk har gjort allt för att vi ska vara isär, men det går inte, vi sitter ihop, oavsett hur jävla irriterade vi blir. Vi är ETT och detta med precis all jävla skit som kommer med det. Men jag har det bättre MED H än utan honom. För utan H är jag halv. Jag är femtio procent. Med H är jag 100
f u c k i n g procent och då skiter jag fan i om det är gräl och hejdundrande massivitet. Hundra procent jävla Loo, och jag får leva ut, jag får vara den tonåring jag är. För det är jag. Innerst inne.
Jag trodde inte jag skulle hitta kärleken på en jävla nergången pub på Gamla brogatan, men det gjorde jag. Och H, jag må vara lite onykter nu, men en sak ska du veta; Du är fan det enda jag behöver och vill ha, och jag och Cléo kommer att stanna hos dig no matter what. För vi är två ADHD-ungar utan familj, med missbruk och hat i vår bakgrund, två jävla rännstensungar med alldeles för kasst självförtroende, med varsitt gigantiskt bultande hjärta, och det är det enda som räknas. Fattar du?
Och jag vet att du tvivlar, H, för vi har haft våra gräl, våra duster, vår kaotiska vardag. Men i really fuckin' mean it. Jag ger aldrig upp.
Jag och Cléo och H til fuckin' eternity.
Tack H för att jag får vara Jag med dig.
Tack för att jag får älska dig.

"Boum Boum
My heart goes Boum Boum Boum
Every time I think of you
Inside It’s Boum Boum Boum
Lost control what shall I do?
Cos I wanna be your lover
Till the end of our lives
I could never miss again
These loving eyes
Oh Boum Boum Boum
My heart goes Boum Boum Boum
Every time I think of you
I feel that Boum Boum Boum
No control of what I’ll do
Simplicity, complexity, oh what a tragedy
Reality, insanity, strange normality
Incredible, untouchable, Oh but just visual
And I want you, Just you,Oh Boum Boum Boum
My heart goes Boum Boum Boum
When my mind is touching you
I’m going Boum Boum Boum
Only light inside my gloom"
Enigma - boum boum boum
Det är dags att ta tag i saker nu.
Jag och H mot världen. Inte jag, Loo mot världen.
Det är ovanligt, komplext, förvånande, nytt och det tar tid att vänja sig.
Två år och nio månaders singelliv mynnade ut i Honom.
H.
Han med stort H.


Ps. detta dagboksinlägg var sponsrat av Pinâ Colada. DS.

2 kommentarer:

Kim sa...

Men haha, hur länge har ni varit ihop? En månad? Efter så kort tid har de alltid stort H. Sen tråkar de antingen ut en eller visar sig vara idioter.

Loo sa...

Ja, du, Kim. Då jag inte är i form att orka käbbla så kan jag bara skriva; Du får helt enkelt läsa utgången av detta i bloggen. Jag är ingen spåtant.