måndag, april 16

Total lack of intrusion

Jaha.

Jag och H spenderade helgen i den murriga lyan. Här "producerar vi eget" om man säger så. Den satans jävla förkylningen är i sitt esse, snorpappren sinar, jag tror vi har snytit upp hela förrådet nu.

I Lördags och igår (hjälpte svärfar med hans dator, of course) var jag och H hemma hos mina "svärföräldrar". De bor i en comfortable mexitegelvilla i utkanten av stan och är mycket trevliga, kristna och hederliga människor. De är den sortens människor som har chokladtårta hemma på Söndagen, efter att de gått i kyrkan och sett gospelkören sjunga. Min svärfar är pensionerad narkotikapolis och svärmor är hemmamysig och går och pysslar för sig själv och gnolar lite och talar mycket lågt. De är stormtrevliga och de gillar mig, självklart gör de det, alla gillar ju mig. Jag är artig och dricker kaffe och samtalar om livets frågor medan H provocerar dom och säger fula ord och föreslår att svärmor ska "hinka lite hembränt så det blir fart på fötterna" och såna saker, men hon är van. Jag har också inspekterat H's gamla pojkrum och sett en mycket tjusig bild på H från när han var femton, busungen var fan skitsnygg på den tiden också. Värsta luvtröjan och småkriminell med djävulen i blicken. Jag gillar't.

När vi kom hem satt jag länge och gick igenom gamla brev, papper och annat som jag sparat på mig under åren. Det blir ju en del, om man säger så. Grät en skvätt och saknade mormor.
Idag ska jag hämta hem min ohängda katt som har löpt i någon vecka och inte slutat skrika.

Jävla kattjävel, jag saknar dig. Nu ska du komma hem.

Inga kommentarer: