söndag, april 1

Säkra vårtecken

Det är vår på allvar nu. Detta vet vi med säkerhet, eftersom de allra säkraste vårtecknen, huliganerna, nu tittat fram från sina gömda vrår. Det är en fröjd för ögat: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1035795,00.html


För övrigt: K ringde från krogen. Där "missar" vi enligt utsago ingenting. Och V ringde från flygplatsen. Hon är hemma imorgon! Det allra roligaste är att hon stod 20 minuter innan avgång och pratade med mig i telefon och rökte (!) så de fick ropa på henne på Toronto Airport. "Can miss ***** please come to the gate.." Undrar vem av oss som är mest blond? Men skitsamma, hon kom på planet, och det är det viktigaste av allt. Hon kommer hem! MIN DARLING KOMMER HEM!


För övrigt sitter jag och H och lyssnar på gammal skitig hiphop och röker cigaretter och dricker billigt vitt vin så det står härliga till. Vi har täckt en bred range av samtalsämnen, bland annat Mötley Crüe, skitig hiphop, musik i allmänhet och gamla minnen i synnerhet. Och så kollar man som hastigast på Aftonhoran, och där har vi dom, i ledaren, dom säkraste vårtecknen ever.


Och avslutningsvis: Mina darlings, mina favoriter bland favoriter, VNV Nation, släpper nytt album den 5:e April. Tjuvlyssna och tanka på www.vnvnation.com !

Huliganer, en karl på lycklig pickalurv och VNV Nation. Kan det bli bättre?

Skulle inte tro det..!

Inga kommentarer: