torsdag, januari 25

The List

I stereon denna natt, lite revivalfavoriter & så några nyare hits, suits my mood, spelar all-time-favorite hits för lycklig V, mina gamla favvisar sen läänge:

Lisa Ekdahl - Åh Gud
Mesh - It scares me
Nickelback - Far away
Delerium - Chimera (album)
Pet shop boys - Heart (så klart. Hur många listor har inte jag med den här? Ya gotta love it.)
Saft - Ditt namn i min mun
And One - Und Dafür
Wolfsheim - Once in a lifetime (alltid på favoritlistorna)
The Cardigans - Lovefool
Katie Melua - My aphrodisiac is you
Jewel - Morning song
Apoptygma berzerk - Kathy's song
Apoptygma berzerk - Nearer
Silke Bischoff - Hold me
Moby - Porcelain
Nightmares on wax - Night's interlude
Fleetwood Mac - Big Love

Fan, jag klarade gårdagen så jävla bra. Jag sov ungefär en timme totalt på ett dygn men det finns ingen ro i kroppen trots att den bör vara utmattad. Jag antar att jag får lov att sitta här och göra playlists och göra upp idiotiska planer för vad jag borde göra med min tillvaro. Detta är listan jag lyckats få ihop, so far, över saker jag måste göra:

  1. Skaffa ett redigerarjobb på heltid, alternativt ett annat skitjobb som fördriver tid.

  2. Diska upp och eventuellt dammtorka E:s lägenhet. Nyser hela tiden. Måste vara dammet.

  3. Åka till Change i Täby Centrum (!) och shoppa upp mitt presentkort på underkläder som jag fått via Projektet. (problem: deras webbsida erbjuder underkläder för lite mognare kvinns vad jag kan se..spetslingerie är inte min bag.) Jag älskar snygga hipsters med matchande linnen i streetwear/teenagestyle. Ska ta med mig V imorgon och leta upp det där sabla Täby C. I min värld så är Täby ungefär detsamma som azerbadjan. Kan inte minnas att jag någonsin varit där.

  4. Försöka prata ut lite med ST utan att diskussionen mynnar ut i distansering och dåligheter. Och utan att jag blir PMS-häxa. Vill inte ha massa trams när allt egentligen ju är BRA. För det är det väl?

  5. Poängtera i blogg att tidigare post angående egoistiska och vrickade män jag mött INTE är en pik till ST eller annan som inte känner sig träffad. ST är, for the record, en reko och hittills öppen människa som inte försökt lura mig eller playa mig på något sätt.

  6. Sluta bruda mig ang. mitt känsloliv. Och sluta ta ut det på mina matvanor som idiotisk fjortisbestraffning bara för att känslolivet vajar.

  7. Sluta upp med att dricka sprit innan sänggående i syfte att söva ner. Slutar bara med kräkvurm som stackars Liselott får ordna upp. Liselott bra och fin och underbar bästis. Liselott mer värd än att behöva ta hand om fontänkräkande Loo i vargtimmen.

  8. Börja uppskatta mina närmaste mer verbalt. Inte tro att man tar dom för givet etcetera utan börja ge mer uppskattning och inte bara skämta bort. Särskilt Lott. Not till själv: Lott förtjänar minst ett hastigt peptalk kontra komplimang eller bara spontan Lovebombing minst en gång per vecka. Har läst i suspekt brudmagasin att vänskap är som växter man måste vårda bättre. Förtydligan för mig själv: detta innebär inte att Lott behöver besprutas med ogräsmedel utan att hon måste pysslas om mer.

  9. Ha flera spontana skivspelarkvällar och röja lokala framgångar som fantastisk hemmaDJ.

  10. INTE oroa sig för mamma hela tiden. Hon har klarat sig så här långt, statistiskt sett vore hon död för länge sen. Inte bli arg när hon är sex timmar sen eller ljuger. Istället uppskatta mammas goda sidor och omhulda dessa.

  11. Undersök närmare exakt vilka mammas goda sidor är. Anteckna om nödvändigt. Spontan yttring: Mamma är rolig när hon låtsas vara groda.


Idag är det Klubb som gäller! Utförlig rapport kommer självklart i bloggen senare.

Inga kommentarer: