tisdag, januari 10

It's up to you / HeartBeat

Just nu sjunger jag, dansar och jazzar i vardagsrummet till:

"Every time I see you
something happens to me
Like a chain reaction
between you and me
My heart starts missing a beat
My heart starts missing a beat
Every time
Every time I see you,
no matter what we do
There’s a strange reaction,
can you feel it too?
My heart starts missing a beat
My heart starts missing a beat
Every time
Oh oh oh, every time
Oh oh oh, every time
I hear your heart beat next to me
I’m in love with you; I mean what I say
I’m in love with you,
and you don’t know
What it means to be with you"

Pet shop boys - Heart

[orden ingen säger]




nananananananananananananananana - na - nackskott!

Blev av med katterna! YES YES YES! vårt territorum är återigen VÅRT! all hail återfått revir! ALL HAIL MIN RENA, KATTHÅRSFRIA SÄNG! All hail att slippa haspen på dörren! jag tror jag har fått storhetsvansinne. Jag stod och dansade i köket och lagade mat och uppförde den Looiska jazzdansen för liselott med tallrikar. För er som inte sett någon av mina "dansa med hörlurar när lagar mat eller är på fantastiskt humör"-danser, (speciellt till Shakira's "whenever, wherever"), ni har förvisso inte missat något, men man kan säga som så här, jag kan vara underhållande när jag vill. Jag har alltid hållt på sådär, jag klarar inte av den rena vardagen så jag måste dansa och jazza när jag lagar mat, jag måste sjunga i badrummet, jag måste göra en hel affär av att jag klär om, jag måste dansa i trapphuset när ingen ser och tant agda kommer ut med soporna och undrar om jag är full. Jag MÅSTE göra alla de här sakerna, de små sakerna till ett spex, annars skulle jag bli tokig. I Loos personliga universum orkar vi bara vara deprimerade ett dygn i stöten, sen måste jag aktivera cellerna. Och cellerna aktiveras bäst genom rörelse. Och rörelse, det har vi så att det räcker och blir över.

När Mr. Star ringer så fnissar jag på ett larvigt sätt och har ett idiotiskt tonfall. Jag vet inte vad jag tycker om mig själv i det läget.Jag har lagat färsk pasta med fantastisk sås med både vanlig riven ost och créme bonjour och gud vet vad jag hade i. Liselott blev nöjd och mätt och så avslutade jag med kaffe och varsin strutglass. Detta trots att jag inte har någon mat i skåpet, men jag kan trolla.Idag älskar vi att stå och röra i grytor till Enya's caribbean blue, och göra larviga jazzdanssteg till basförändringar. det här med att stå och laga mat och puttra i grytor, det är min bästa terapi näst efter tvättstugan. Eller kanske är det så att matlagningen kommer först och tvätsttugan sen. Nåja.Gud vad telefonen ringer. jag är drottningen av disrespect mot mina vänner, men jag trodde det var underförstått hur lite tid jag har över nu för tiden. Ovanpå detta ska jag försöka skaffa ett extrajobb, så då kommer jag inte ha tid på helgerna heller. (YES!) Och det känns inte det minsta besvärligt. Jag tänkte återgå till arbetsnarkomanin ett tag. Det känns aktuellt.Jag vill göra musik och så ska D passa på att åka bort ett halvår. det var inte det bästa.

Dagens låt: Rank1 - It's up to you
Face your fears
and watch the shadows fade

Är fortfarande lite..jag tycker inte om när jag inte får som jag vill. Mr. Star, ge fan i att bli sjuk, ta och konsultera din pumpakalender och se till att få in mig i den, för jag har lite väl mycket saker att prata om.

GIIIIIIIIIIIH! Ni minns kanske att jag hade en total hook på Nokia's 7280 när den kom. Det har jag fortfarande, vill fortfarande ha den, och den är fortfarande överlägsen i innovativ design gällande mobiler; men igår fick jag syn på en helt klart värdig konkurrent, rent teknikmässigt alltså; Sony ericssons nya walkmanmobil / handplattformsmobil (går till och med att testas i en java-applet på sidan): Spana:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=se&lc=sv&ver=4000&template=pp1_loader&php=PHP1_10320&zone=pp&lm=pp1&pid=10320

För er som missade 7280'n: Drägla över this sweeeeet little baby. Här kan Sony ericsson gå och lägga sig, nokia utklassar i design, så är det bara:
http://www.nokia.se/phones/7280/
nu är frågan; vill jag ha design eller vill jag ha en leksak? Nja, jag tror designen vinner. Leksaker har jag gott om. Mao - sony ericsson ; nästa gång ni ska releasa en toy i den här kalibern; testa att ringa över nokia's designteam, så kanske ni träffar precis rätt.

Inga kommentarer: